Aktuális Magazin

2023. március 22.

Reményt adó útitársak: Ha akár csak egy embernek is segítünk, már megérte

Rendhagyó eseménynek ad otthont a békéscsabai Center Mozi a hétvégén. A Reményt adó útitársak című programon a rák, valamint annak megelőzése és gyógyítása kerül majd a középpontba előadásokon és beszélgetéseken keresztül. A rendezvényről az ötletgazdával, Recskiné Bunzel Líviával, valamint az esemény fővédnökével és egyik előadójával, dr. Tasnádi Tünde radiológussal beszélgetett a 7.Tv Aktuális című műsorában D. Nagy Bence.
2023. március 22. 12:47 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2023. március 5.

Herczeg Tamást a fejlesztésekről és az orvosi kamarai tagságról kérdeztük

Folytatódnak a már elkezdett beruházások, környezetvédelmi és természetvédelmi szempontból is fontos a csabai hulladékudvar építése – egyebek mellett erről, valamint az orvosi kamarai tagsággal kapcsolatos módosításról kérdezte Herczeg Tamás országgyűlési képviselőt a 7.Tv Aktuális című műsorában D. Nagy Bence műsorvezető.
2023. március 5. 10:47 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2023. február 28.
2023. február 26.

Suhajda Szilárd most a Föld legmagasabb pontjára készül, oxigénpalack nélkül

Ha valakik, akkor az Alföld tengersík vidékén élők pontosan tudják, mennyire ámulatba tudja ejteni az embert a hegyek látványa. Van azonban, aki ennél tovább is megy, és a csúcsra tör. 2022 májusában, a békéscsabai származású Suhajda Szilárd újabb expedíciót teljesített sikeresen, amikor is a 8516 méteres Lhoce-t mászta meg. Erről a 7.Tv Aktuális című műsorában D. Nagy Bence műsorvezető beszélgetett a hegymászóval.
2023. február 26. 11:07 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2023. február 17.

Diabétesz – dr. Kolozsi Anita gyermek-endokrinológussal beszélgettünk

A diabétesz egyre többeket érintő betegség, nemcsak hazánkban, de Európa-szerte is. A betegségről és a Békés Megyei Központi Kórház Réthy Pál Tagkórházában működő inzulinpumpa-centrumról dr. Kolozsi Anita gyermekendokrinológus adjunktust, a békéscsabai kórház gyermekosztályának részlegvezetőjét kérdezte Vári Bianka műsorvezető a 7.Tv Aktuális című műsorában.
2023. február 17. 10:57 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2022. szeptember 17.

Herczeg Tamás: Szükség lesz a tervezés alatt álló fejlesztések átütemezésére

Valamennyiünk életét megnehezíti az energiaválság, ezért jelenleg kiemelten fontosak az energetikai célú beruházások; Békéscsabán egyeztetett Lázár János; rövidesen kezdődik a parlament őszi ülésszaka – egyebek mellett ezekről kérdezte Herczeg Tamás országgyűlési képviselőt a 7.Tv Aktuális című műsorában Vári Bianka műsorvezető.
2022. szeptember 17. 12:33 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2022. szeptember 6.

Október 8-án jubilál a Békéscsabai Keresztyén Ifjúsági Egyesület

A Békéscsabai Keresztyén Ifjúsági Egyesület októberben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Bár 1991-ben alakultak, tavaly a járvány nem tette lehetővé a jubileumhoz méltó közös rendezvényt, így most tartják az évfordulót. A KIE múltjáról és a jubileumról Szák Kocsis Pétert, az egyesület elnökét kérdezte D. Nagy Bence műsorvezető a 7.Tv Kikötő, illetve Aktuális című műsoraiban.
2022. szeptember 6. 15:08 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom

Herczeg Tamás: Tovább nőtt a szakképzésben tanulók száma

Békés megyében és Békéscsabán is egyre népszerűbb a szakképzés, az új tanévben tovább nőtt a szakképzésben résztvevő diákok száma. Egyebek mellett erről és a közösségi, civil kezdeményezések fontosságáról beszélgetett a 7.Tv Aktuális című műsorában Herzceg Tamás országgyűlési képviselővel D. Nagy Bence műsorvezető.
2022. szeptember 6. 09:51 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
Régebbi cikkek Összesen 795 cikk, 1 / 57 oldal
FEL