Címke: Békéscsaba

2020. október 21.
2020. október 19.
2020. október 17.
2020. október 16.

Négy állomásos fórumra várják a megyei kistermelőket és gazdákat

A Kisléptékű Termékelőállítók Országos Érdekképviseletének Egyesülete együttműködésben a Körösök Völgye Natúrpark Egyesülettel és a Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesülettel, a megyében több helyszínen szervez fórumot, amelyre minden érdeklődő ős- és kistermelőt és falusi vendégasztal szolgáltatót várnak a következő hetekben. A programsorozaton az előadók a helyi- és őstermelők közötti együttműködések jó példáit és az őstermelői adózás kedvező lehetőségeit mutatják be a résztvevőknek.
2020. október 16. 08:33 | behir
Tovább olvasom
2020. október 15.

Elismerések napja: Kitüntetetteket köszöntöttek Békéscsabán, a városházán

Békéscsaba önkormányzata fontosnak tartja, hogy az országos kitüntetések mellett a város is elismerje a kiemelkedően teljesítők munkáját. A kitüntetéseket rendszerint a nagyobb állami ünnepségeken adják át, idén azonban a veszélyhelyzet miatt sajnos erre nem kerülhetett sor. Természetesen a kitüntetésben részesülőkről nem feledkezett el a város, október 15-én köszöntötték őket a városháza dísztermében.
2020. október 15. 17:16 | Gyemendi Réka
Tovább olvasom
2020. október 14.

Sáfár László: Az élet nem állhat meg!

Az AJKA Shotokan Karate Szövetség minden év októberében Békéscsabán tartja őszi nemzetközi edzőtáborát, amelyet az Alföld Vívó Akadémia bocsájt a harcművészek rendelkezésére. Az edzőtábor házigazdája a békéscsabai József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület Shotokan Karate Szakosztálya, amit Farkas András VII. DAN-os mester vezet. Az idei tábort az Amerikai Egyesült Államokból érkező vendégek tették nemzetközivé.
2020. október 14. 17:35 | behir
Tovább olvasom

Közlekedési vitából lett verekedés

Egy forgalmi helyzet megítéléséből alakult ki vita egy kamionos és egy autós között Békéscsabán még a nyáron. A kamion sofőrje sértegette és ököllel arcon ütötte a személygépkocsi-vezetőt. A rendőrség a garázdaság miatt indult ügy vizsgálatát befejezte.
2020. október 14. 09:06 | behir
Tovább olvasom
Régebbi cikkek Összesen 1445 cikk, 1 / 104 oldal
FEL