Friss hírek

2023. szeptember 21.

A 7.Tv kisfilmjeivel mutatják be Békéscsaba beruházásait a Közbeszerzési Expón

A Közbeszerzési Hatóság egy hónap múlva, október 19-én, Közbeszerzési Expó 2023 elnevezéssel, szakmai kiállítással egybekötött tudásmegosztó rendezvényt tart Budapesten. Az expón a megyei jogú városok rövid kisfilmek segítségével mutathatják be az elmúlt egy év beruházásait. Békéscsaba négy kisfilmjéből hármat a Békéscsabai Médiacentrum (BMC) platformjaként működő 7.Tv készített el.
14:50 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom

Vietnámi idegenforgalmi iskolával kötött együttműködési megállapodást a BSZC

A vietnámi Saigontourist Hospitality College középiskolával írta alá együttműködési megállapodást a Békéscsabai Szakképzési Centrum. A Zwack József Technikum és Szakképző Iskolából minden évben hat-nyolc diák, szakoktató utazik majd délkelet-ázsiai országba, hogy megismerjék az ottani oktatást, gasztronómiát és kultúrát. A cserediák programnak köszönhetően a Ho Si Minh városban lévő középiskolából pedig Békéscsabára jönnek majd tapasztalatcserére.
12:00 | Kovács Andrea
Tovább olvasom

Hitelre fájt a foguk, munkáltatói igazolásokat hamisítottak

A Békéscsabai Járási Ügyészség 3 rendbeli bűnsegédként, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette, 1 rendbeli csalás bűntettének kísérlete és 4 rendbeli bűnsegédként elkövetett hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt emelt vádat egy 38 éves békéscsabai férfival szemben, aki valótlan tartalmú munkáltatói igazolásokat állított ki azért, hogy bűntársai azok felhasználásával hitelt tudjanak felvenni.
10:49 | behir.hu
Tovább olvasom
Régebbi cikkek Összesen 72 cikk, 1 / 6 oldal
FEL