Vízilabda

2020. november 15.

Vízilabda: baby korosztályos fiatalok arattak sikert Szentesen

Az elmúlt hét végére volt kiírva baby korosztályos fiatalok délkeleti vidékbajnoki második fordulója, ám a koronavírus-helyzetre való tekintettel nem lehetett a békéscsabai Árpád fürdő a házigazdája az eseménynek. Most viszont pótolták a fordulót, szombaton Szentesen adott randevút egymásnak a mezőny nyolc csapata. A mieink ezúttal a hódmezővásárhelyiekkel, majd a kecskemétiekkel vették fel a küzdelmet.
2020. november 15. 12:05 | behir
Tovább olvasom
2020. november 14.
2020. november 7.

Vízilabda: Fél tucatnál több találkozón bizonyíhatnak a csabai csapatok

Ismét több fronton lesznek érdekeltek utánpótláskorú csapataink a hét végén, ugyanis az országos bajnokságban három korosztály játssza meccseit, miközben a vidékbajnoki sorozatban a gyermek I. és a gyermek IV. korcsoportosok ugranak vízbe a győzelem reményében. A baby korosztályosok Békéscsabára kiírt második fordulóját elhalasztották, viszont hazai környezetben megtartható az országos bajnoki forduló, amely zárt kapus lesz, vagyis szülők, kísérők nem léphetnek be az uszoda területére.
2020. november 7. 08:58 | behir
Tovább olvasom
2020. október 18.

Vízilabda: Újabb csabai pontszerzés, ami akár három is lehetett volna

Hódmezővásárhelyen rendezték meg az OB II-es felnőtt bajnokság Délkeleti csoportjának 2. fordulóját, amelyen a Swietelsky-Békéscsaba a szegediek két együttesével vette fel a küzdelmet. Ebben a körben továbbra sem született meg az első győzelmünk, pedig a gyengébbnek vélt Tisza-parti alakulat ellen a találkozó nagy részében vezetett csapatunk. A másik szegedi alakulat viszont nagy falatnak bizonyult.
2020. október 18. 12:53 | behir
Tovább olvasom
2020. október 12.

A vízilabdás gyerekek ismét hozták a három pontot

Vasárnap a Dunakanyarig meg sem állt a Békéscsabai Vízilabda Klubnak az országos utánpótlás-bajnokságban szereplő három csapata. Ezúttal Szentendrén ugrottak a medence vizébe, hogy megharcoljanak az összesen kilenc pontért a pályaválasztó KÓPÉ Dunakanyar Waterpolo otthonában a helyiek triója ellen. Harmadnyi siker koronázta küldöttséget, ugyanis csak a gyermek csapat örülhetett a győzelemnek, amely szoros csata után gyűjtötte be a három egységet.
2020. október 12. 07:49 | behir
Tovább olvasom
2020. október 9.
2020. szeptember 13.
Régebbi cikkek Összesen 141 cikk, 1 / 11 oldal
FEL