Itthon

A nyár folyamán a piaccsarnok bejáratánál is lehet majd készpénzt felvenni Békéscsabán. Fotó: Vincze Attila / behir.hu

Nyáron már a piacnál is lesz ATM Békéscsabán

Hamarosan Békéscsaba négy pontján új, készpénzfelvételre alkalmas automatákat telepít az önkormányzat számlavezető bankja. A tervek szerint az év végéig Mezőmegyeren, Gerlán, Jaminában és a piacnál létesül új ATM.
2024. május 23.

Bolgári engedetlenség – Külföldi sofőr miatt siklott ki a vonat Mezőhegyesnél

A vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt a Gyulai Járási Ügyészség vádirata alapján 200.000.-Ft pénzbüntetésre és 1 évi közúti járművezetéstől eltiltás büntetésre ítélt a Battonyai Járásbíróság előkészítő ülésén egy 55 éves büntetlen előéletű Bulgáriában élő, bolgár állampolgárságú férfit, aki miatt kisiklott egy személyvonat Mezőhegyes külterületén. Az ítélet jogerős.
2024. május 23. 18:40 | behir.hu
Tovább olvasom

Czomba Sándor: 658 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai alapján 2024 márciusában tovább folytatódott a bérek dinamikus növekedése. A bruttó átlagkereset 658 400 forintra emelkedett, vagyis az előző év azonos időszakához képest több mint 80 ezer forinttal, azaz 14 százalékkal nőttek a fizetések - emelte ki a legfrissebb adatokat kommentálva Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. május 23. 14:51 | behir.hu
Tovább olvasom

Bivalyerő... – Kis híján halálra verte alkalmazottját egy állattenyésztő

A Békés Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette és büntetőeljárásban elkövetett kényszerítés hatósági eljárásban bűntette miatt emelt vádat egy 41 éves letartóztatásban lévő férfival szemben, aki úgy megverte egyik alkalmazottját, hogy életveszélyes állapotba került és maradandó fogyatékosság is kialakult nála. Ráadásul meg is fenyegette, hogy ha elmondja valakinek a történteket, újból megveri.
2024. május 23. 06:22 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. május 22.
FEL