Itthon

2020. május 24.

Speciális adómentességgel támogatja a kormány az adományozást

Az adományozás egyébként is kedvező adóügyi szabályait, a koronavírus-járvány felülírta. A jelenlegi helyzetben még több mentesség és még több kedvezmény jár. Magyarország Európa-szerte példaértékűen, minden lehetséges eszközzel, kedvező adózási feltételekkel támogatja az adományozókat - tájékoztatta Izer Norbert a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t.
2020. május 24. 16:35 | behir
Tovább olvasom

Szijjártó Péter: Magyarország elsők között tesztelheti a japán Avigan gyógyszert

Magyarország abban a megtiszteltetésben részesült, hogy az elsők között kapott a Japánban törzskönyvezett Avigan nevű, favipiravir összetevőjű gyógyszerből, részint koronavírusos betegek kezelésére, részint további klinikai tesztek folytatására – mondta a külgazdasági és külügyminiszter szombaton az egyik legnagyobb közösségi oldalon közzétett felvételen.
2020. május 24. 14:04 | behir
Tovább olvasom

Vályi-Nagy István: A világon elsőként kezdtük el a vérplazma-terápiát

Megtartotta vasárnap délelőtt a napi tájékoztatóját az operatív törzs, amelyen a főbb témák között szerepeltek az oktatási intézmények, a határok, valamint a vérplazmaterápiás kezelések. A reggeli adatok szerint négy krónikus beteg halt meg és 28-cal, 3741-re emelkedett a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, ugyanakkor az aktív fertőzöttek száma 1565-re csökkent.
2020. május 24. 12:41 | Hidvégi Dávid
Tovább olvasom

Komoly segítség a szülőknek a nyári tábor

Komoly segítség a szülőknek, hogy június 16-tól szervezhetők napközis és ottalvós nyári táborok az előírások betartásával, mert a koronavírus-járvány miatt sokan kivették a szabadságukat - közölte reprezentatív kutatása alapján a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (Kincs) vasárnap az MTI-vel.
2020. május 24. 10:43 | behir
Tovább olvasom

Mitől épül jobban az izom? - Online kontra hagyományos edzések a konditermekben

A koronavírus miatti rövid bezárásokat követően újra aktívan működnek a konditermek és már több szolgáltatást is igénybe lehet venni. A személyi edzők tapasztalatai szerint az online edzés is hatékony, viszont a tényleges kontroll alatt tartott edzés sokkal eredményesebb. Az edzőtermek kiegészítő szolgáltatásait, így például a masszázst is igénybe lehet már venni.
2020. május 24. 10:06 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
Régebbi cikkek Összesen 9787 cikk, 1 / 700 oldal
FEL