Közgyűlés: Leállítják a bányató feltöltését, nincs döntés a tömegközlekedésről

A nyári szünet előtt utoljára tanácskozik a békéscsabai képviselő-testület. A politikusoknak olyan ügyekben kell állást foglalniuk a június 20-i tanácskozáson, amelyek már régóta vita tárgyát képezik.

Bővebben

Várossá válását ünnepelte Tusnádfürdő, orosháziak részvételével

Három napon át ünnepelte az erdélyi Tusnádfürdő várossá alapításának 51. évfordulóját, a rendezvénysorozaton testvértelepülésként Orosháza is képviseltette magát Dávid Zoltán polgármester és Németh Béla önkormányzati képviselő, tanácsnok személyében.

Bővebben

Jóga világnap: „Ebben a rohanó világban a jóga lecsendesít, megnyugtat”

A békéscsabai Ízisz Jóga Stúdió – ahogy minden évben – idén is tart nyílt napot a jóga világnapjához kapcsolódva: ezúttal június 21-22-23-án vehetnek részt a bejelentkezők térítésmentesen a különböző órákon, hogy saját bőrükön tapasztalják meg a jóga pozitív hatásait.

Bővebben

Zelenyánszkiné dr. Fábián Ágnes: Nagy örömmel segítettem az itt élőknek

Zelenyánszkiné dr. Fábián Ágnes Békéscsaba egészségügyi tanácsnoka és a 11-es számú választókerület önkormányzati képviselője. Körzetébe tartozik Jamina egy része, valamint külterületek: Fürjes, Felsőnyomás és az Almáskertek.

Bővebben

Tudnivalók a keresőképtelenség orvosi elbírálásáról

Fontos tudni, hogy egyidejűleg fennálló több biztosítási jogviszony esetén a keresőképtelenséget és a táppénzre való jogosultságot, azok időtartamát, az ellátás mértékét, illetőleg összegét mindegyik jogviszonyban külön-külön kell megállapítani.

Bővebben

Remekelt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata

Harmadik alkalommal ért el első helyezést a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az Országos Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek (MEKTA) kombinált szituációs lő- és intézkedéstaktikai versenyén.

Bővebben