Itthon

2020. április 3.

Elismerést kapott a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde

Rangos elismerést nyert a békési óvodákat és bölcsődét üzemeltető intézmény, az általuk megpályázott címért magas szakmai színvonalú pályázatot nyújtottak be. A Pedagógiai Oktatási Központ és a Bíráló Bizottság a napokban második alkalommal ítélte oda a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde részére az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” címet.
2020. április 3. 11:07 | behir
Tovább olvasom

Idén minden egészségügyi dolgozó 500 ezer forintos pluszjuttatást kap

Az erről szóló hírt Orbán Viktor pénteken, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában jelentette be. A miniszterelnök az interjúban az ország legfontosabb dokumentumának nevezte az úgynevezett egészségügyi átcsoportosítási tervet, amely arról szól, hogy a koronavírus-fertőzés tömegessé válásakor hogyan kell majd az erőket átcsoportosítani.
2020. április 3. 10:03 | behir
Tovább olvasom

MARADJ OTTHON! – Ferencz Rezső videóüzenete

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében csökkenteni kell a személyes találkozókat, vagyis a legjobb megoldás, hogy otthon maradunk. Ennek, a legfontosabb üzenetnek a tolmácsolására kérünk fel Békés megyei közismert embereket. Mai üzenőnk Ferencz Rezső, a Tótmelanzs szerkesztője.
2020. április 3. 08:00 | behir
Tovább olvasom
2020. április 2.

Ilyenek egy 11. osztályos, gyulai diák mindennapjai

Az önkéntes karantén és a közösségektől való visszavonulás szükséges ahhoz, hogy ne tudjon korlátok nélkül tombolni a koronavírus-járvány. De nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy milyen hatással lehet az emberek mentális egészségére a bezártság. Egy 11. osztályos diák arról mesélt, hogy otthon is képes megtalálni a lehetőségeket.
2020. április 2. 18:45 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom

Három Békés megyei egyesület nyert a MOL helyi értékeket támogató pályázatán

A MOL Alapítvány Helyi Érték Programjában összesen 60 civil szervezet nyert el 30 millió forintos támogatás helyi közösségi programja megvalósításához. A projektek idén év végéig készülnek el, a tervek szerint közel 40 ezer fő részvételével és számos önkéntes bevonásával. A leginnovatívabb kezdeményezésekkel a környezetvédelem és fenntarthatóság témakörben találkoztak a szavazók.
2020. április 2. 17:21 | behir
Tovább olvasom
Újabb cikkek Régebbi cikkek Összesen 9184 cikk, 2 / 657 oldal
FEL