A szabadságvesztésre ítélt férfi nem vonult be időben a börtönbe, elfogták

A 31 éves férfi ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert korábban a bíróság garázdaság, betöréses lopás és testi sértés miatt szabadságvesztésre ítélte, de a büntetése letöltését nem kezdte meg.

Bővebben

Családi perpatvar miatt vitt el engedély nélkül egy autót egy vésztői férfi

Egy családi konfliktus miatt akart minél gyorsabban a vasútállomásra érni egy férfi, ezért a tulajdonos engedélye nélkül elvitt egy utcán parkoló autót Vésztőn. A férfinak nem volt vezetői engedélye és úgy ült autóba, hogy előtte alkoholt ivott.

Bővebben

Futócipővel akart megvesztegetni egy börtönőrt Gyulán – vádat emeltek ellene

A Békés Megyei Főügyészség hivatali vesztegetés bűntette miatt emelt vádat egy fegyházbüntetését töltő 26 éves medgyesegyházi férfival szemben, aki futócipővel akart megvesztegetni egy gyulai börtönőrt.

Bővebben

“Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” díjátadó és kiállítás

A mobiltelefonok és a fül- és fejhallgatók használatának veszélye volt az idei témája az Országos Baleset-megelőzési Bizottság rajzpályázatnak.

Bővebben

Ellopta főnöke bankkártyáját, több tízezer forintot emelt le róla

Az egyik közös munka alkalmával megszerezte főnöke bankkártyáját és PIN – kódját egy dobozi férfi. A kártyával kétszer is vett fel pénzt a helyi bank automatából, több százezer forint kárt okozva ezzel a kártya tulajdonosának. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Bővebben

Önbíráskodó kábítószer-kereskedő ellen emeltek vádat Battonyán

A Battonyai Járási Ügyészség önbíráskodás és kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat azzal az 50 éves magyarbánhegyesi férfival szemben, aki részben fiatalkorúaknak adott el kábítószert, emellett erőszakkal és fenyegetéssel próbálta meg behajtani adósai tartozását.

Bővebben