Üzlet

2022. március 15.
2022. február 21.
2022. február 9.

Drogériák, kiskereskedelmi láncok és benzinkutak is árusíthatnak gyorsteszteket

A kormány elfogadta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) javaslatát a COVID-19 gyorstesztek kiskereskedelmi árversenyének élénkítésére, így szerdától engedélyezte az önellenőrzési célú antigén gyorstesztek árusítását a gyógyszertáron kívüli gyógyszerforgalmazásra engedéllyel rendelkező vállalkozásoknál, például a kiskereskedelmi láncoknál, a drogériáknál és a benzinkutaknál - közölte a GVH az MTI-vel.
2022. február 9. 13:55 | behir.hu
Tovább olvasom
2022. február 7.

Árstop: nincs értelme lerohanni az üzleteket

A termelésben és a beszerzésben is gondot okozhat, ha a lakosság elkezdi felhalmozni az árstop alá tartozó alapvető élelmiszereket. A nagy áruházak könnyen alkalmazkodnak az árazási szabályhoz, a cikkelemes nyilvántartás nélkül működő kisboltoknak viszont nehézséget okoz.
2022. február 7. 16:03 | behir
Tovább olvasom

Nagyon rákaptak a webshopokra a magyarok

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben. Az elektronikus kereskedelem rekordot rekordra halmoz hazánkban, a fogyasztóvédelem állandó jelenléttel, határozott hatósági fellépéssel támogatja a magyar embereket a felesleges bosszúságok elkerülésében, a biztonságos online beszerzésekben - hangsúlyozta hétfői közleményében az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).
2022. február 7. 13:33 | behir.hu
Tovább olvasom
2022. február 3.

Folytatódik a munkahelyi képzéseket támogató program

A kormány célja a magyar vállalkozások fejlődésének elősegítése, ezért 15 milliárd forintos keretösszeggel folytatják a munkahelyi képzéseket ösztönző támogatási programot, amelynek második szakaszában az ötvennél kevesebb főt foglalkoztató hazai mikro- és kisvállalkozások 70  százalékos támogatást igényelhetnek dolgozóik vállalati képzéséhez - tudatta csütörtökön György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.
2022. február 3. 15:26 | behir.hu
Tovább olvasom
2022. február 1.
Régebbi cikkek Összesen 172 cikk, 1 / 13 oldal
FEL