Kék hírek

Képünk illusztráció! Fotó: pixabay.com

Hoppon maradtak a megrendelők, sem a turul, sem a puli szobor nem készült el

Nagyobb kárt okozó csalás bűntette és kisebb kárt okozó csalás vétsége miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 66 éves büntetett előéletű csabacsűdi férfival szemben, aki az egyik sértettnek egy turulszobor, a másiknak egy puliszobor elkészítését ígérte, de végül egyik alkotás sem készült el.
2024. május 18.
2024. május 16.

Meglepte vevőkörét, őt meg a rendőrök – Varázscigivel bukott le a sarkadi díler

Kábítószer-kereskedelem bűntette és kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség egy 29 éves büntetlen előéletű sarkadi férfival szemben, aki huzamosabb időn át különféle kábítószereket és pszichotróp anyagokat értékesített vevőkörének. Bűnsegédlet miatt került sor vádemelésre egy 21 éves büntetett előéletű sarkadi férfival szemben is, aki segített a másik férfinak „varázsdohányt” előállítani.
2024. május 16. 13:47 | behir.hu
Tovább olvasom

Valósághűen, szakszerűen

Tűz volt egy gyomaendrődi tanyán, egy ember meghalt. Szerencsére mindez csak a tűzvizsgálók és a rendőrségi helyszínelők közös gyakorlatának forgatókönyve, valójában nem történt tragédia, senki nem volt veszélyben
2024. május 16. 11:08 | behir.hu
Tovább olvasom

Túlsúlyos furgon, romlott hús

Több mint negyven százalék súlytöbblettel közlekedett az a jármű, amit Csongrád-Csanád vármegyében állítottak meg a NAV Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei – írja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatósága közleményében.
2024. május 16. 09:20 | behir.hu
Tovább olvasom

John Travolta, mondta a kibercsaló

Az online bűncselekmények megelőzését, felderítését célzó Mátrix Projektben a Békés vármegyei kibernyomozók egy férfi és négy nő ellen indítottak büntetőeljárást, mert csalással szerzett pénzt utalgattak. Volt, akinek John Travolta néven mutatkozott be az az idegen, akinek a kéréseit teljesítette.
2024. május 16. 06:22 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. május 15.

Szoros és látványos verseny

Kettő és négy keréken, illetve forgalomirányításban mérték össze tudásukat a Békés vármegyei rendőrök Orosházán. Az elméleti feladatokban, az ügyességi pályán és a forgalmas kereszteződésben is igazán szépen teljesítettek.
2024. május 15. 16:56 | behir.hu
Tovább olvasom

Éppen ez a baj!

Gyalogátkelőhelyen ütött el lányt egy autós Békéscsabán. A férfi nem állt meg, elhajtott. Négyen utaztak vele, a nők először nem értették, miért indul ellenük is eljárás, hiszen ők nem csináltak semmit. Hát éppen ez a baj!
2024. május 15. 12:00 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. május 14.

Drog és alkohol az utakon

Hétfőn több autóst is megállítottak megyénk rendőrei. Az egyik igazoltatás során kábítószert találtak az ellenőrzés alá vont férfiaknál, míg a gyorsforgalmi úton négy óra alatt négy ittas vezetőt állítottak elő az egyenruhások.
2024. május 14. 10:31 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. május 13.
FEL