Publicisztika

2021. szeptember 3.

Vissza a földre – jegyzet

A végeredményt tekintve nagy meglepetés nem történt a Magyarország-Anglia világbajnoki selejtezőn csütörtökön, talán csak a különbség túlzó: a nyári Európa-bajnokságon döntőt játszó vendégek 4-0-ra legyőzték a kontinensviadalon két bravúros döntetlent elérő, de csoportjából kieső magyar labdarúgó-válogatottat. Az első félidő szervezett védekezését látva akár pontszerzésben is reménykedhetettek a hazaiak, ám a fordulás után az angolok kihasználták a magyar hibákat és megérdemelten nyertek!
2021. szeptember 3. 13:07 | Kovács Dávid
Tovább olvasom
2021. augusztus 29.
2021. augusztus 27.
2021. augusztus 11.

Kísértésbe estem, kit perelhetek be? - jegyzet

"Csupán két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... bár az elsőben nem vagyok biztos" – mondta állítólag Albert Einstein. Az empíria sajnos valóban azt mutatja, hogy utóbbi folyamatosan újabb rekordokat dönt meg, jelen sorok is emiatt születtek meg. Ez egy véleménycikk!
2021. augusztus 11. 18:06 | D. Nagy Bence
Tovább olvasom
2021. augusztus 9.

Tengeri csillagainkban a hiba - The Suicide Squad kritika

Az öngyilkos osztag első mozgóképes megjelenése csúfos kudarcot vallott 2016-ban, pedig az előzetesek egy igazán szórakoztató marhaságot ígértek. A trailer producer persze egy külön szakma, ez az új Suicide Squad esetében is bebizonyosodott (mint a kardoskúti gyújtogatás), csakhogy ezt a filmet a Marvel-univerzumban már nagy sikert arató James Gunn rendezte, úgyhogy a várakozások nem véletlenül voltak felfokozottak.
2021. augusztus 9. 15:17 | D. Nagy Bence
Tovább olvasom
2021. augusztus 8.

Ez az ő napjuk volt – jegyzet

Nagy Viktor, pályafutása utolsó mérkőzését játszó vízilabda kapus a bronzcsata közben, egy nagyszerű védés után üvöltötte ezt a mondatot a csapattársaknak és egy kicsit az ellenfeleknek is: „Ez az én napom!” Több mint két hét után véget ért a tokiói ötkarikás játékok, amelyen remekeltek sportolóink, összesen húsz érmet szereztek, számos értékes helyezést értek el és megannyi emlékezetes momentumot okoztak a magyar szurkolóknak!
2021. augusztus 8. 15:41 | Kovács Dávid
Tovább olvasom
2021. augusztus 7.

Turistaként a szomszédban – jegyzet

Van egy hosszú lista a fejemben arról, hány helyre szeretnék ellátogatni életemben. Mindeközben arra is törekszem, hogy észrevegyem a szépet a környezetemben, nyitott szemmel járjak. Ha így teszünk, észrevesszük, hogy nem kell messzire menni egy jó kikapcsolódásért.
2021. augusztus 7. 06:46 | Vári Bianka
Tovább olvasom
2021. augusztus 6.
Régebbi cikkek Összesen 49 cikk, 1 / 4 oldal
FEL