Hírek videóval

2022. november 29.
2022. november 28.

A brüsszeli szankciókról tartott lakossági fórumot Nagy István Békésen

Az elhibázott brüsszeli szankciók olyan hatást váltottak ki az életünkre, ami alapjaiban forgatta fel a mindennapok biztonságát – mondta Nagy István agrárminiszter hétfőn este Békésen, ahol egy lakossági fórumon többek között arról beszélt, hogy a normális élet csak a békével térhet vissza, ehhez viszont le kell állítani az Oroszország elleni szankciókat.
2022. november 28. 20:32 | Vincze Attila
Tovább olvasom

Egressy Zoltán volt a Bárka vendége

Hétfőn este a Művész Kávéházban telt ház fogadta a Bárka est legújabb vendégét, Egressy Zoltánt, aki az elmúlt évtizedben regényekkel, novelláskötetekkel és gyermekkönyvekkel örvendeztette meg olvasóit. Idén három könyve is megjelent, a Piszke papa tengeres meséi című gyerekkönyv, A virágot jelentő deszkák című ifjúsági regény és a Jolka harangja című regény. Az utóbbi kapcsán beszélgetett vele Elek Tibor, a Bárka folyóirat főszerkesztője.
2022. november 28. 19:30 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2022. november 27.

Elkezdődött a Csabai Advent – galériával

Felgyulladtak a főtér karácsonyi fényei és meggyújtották az első gyertyát a város adventi koszorúján vasárnap este. Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere ünnepi gondolataiban kiemelte: ugyan okozott nehézségeket az energiaválság, de ünnepi díszbe öltözött a Szent István tér és a korábbiakhoz képest több elemmel találkozhatnak a Szent István térre látogatók.
2022. november 27. 18:08 | Kovács Dávid
Tovább olvasom
Régebbi cikkek Összesen 5640 cikk, 1 / 403 oldal
FEL