Hírek videóval

2021. május 12.

Megújult a Rózsa Fürdő, kerékpárút-hálózat kiépítésén is dolgoznak Tótkomlóson

Tótkomlóson is készülnek a mozgalmas nyárra. Zsura Zoltán polgármester elmondta, hogy több kerékpárutat felújítottak és jelenleg is dolgoznak a várost átszelő kerékpárút nyomvonalának kialakításán. Nyíregyházki Roland, a Komlós Településszolgáltatási Kft. marketing- és PR-ügyintézője úgy fogalmazott, hogy leginkább technikai és higiéniai renoválásokat hajtottak végre a Rózsa Fürdőben, amely a tervek szerint május 14-én nyitja ki a kapuit.
2021. május 12. 09:07 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2021. május 11.

Minden mesétől többek leszünk!

Akinek kisgyermekkorától sok mesét olvasnak a szülei, az általában élénkebb fantáziával rendelkezik, kreatívabb lesz. Akinek viszont nem mesélnek, annak meglehet, kínlódás lesz az olvasás és a tanulás is. A felnőttek feladata, hogy minél több mesével ismertessék meg a gyerekeket, hogy amikor bajban vannak, tudják, melyik mese üzenetét kell elővenniük. Helyi szakembereket kérdeztünk arról, hogy miért is jó, mit taníthat, mit üzen a mese és annak figurái.
2021. május 11. 13:40 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom

Segítség az szja-bevallási tervezethez

Az szja-bevallási tervezetet mindenképpen érdemes átnézni, szükség esetén módosítani. A jóvá nem hagyott tervezet – az egyéni vállalkozók, a mezőgazdasági őstermelők és az áfafizetésre kötelezettek tervezetének kivételével – május 20-án automatikusan bevallássá válik.
2021. május 11. 12:27 | behir
Tovább olvasom
Régebbi cikkek Összesen 4015 cikk, 1 / 287 oldal
FEL