Hírek videóval

2020. november 21.

Evangélikus és református istentiszteletek újra a 7.Tv műsorán

A békéscsabai evangélikus és református gyülekezetekben, a járvány tavaszi hullámához hasonlóan, jelenleg sem tarthatnak istentiszteleteket. Ezzel szemben - ugyan szigorú óvintézkedésekkel -, de a katolikus templomokat továbbra is látogathatják a hívek. A 7.Tv Támasz című műsorában nézőink újra láthatják az evangélikus és református istentiszteleteket vasárnap délelőtt 9 és 10 órától.
2020. november 21. 12:57 | Vincze Attila
Tovább olvasom
2020. november 20.

Történelmi pillanat: Először közvetít élőben labdarúgást a 7.Tv és a behir.hu

Történelmi pillanatra készül a Békéscsabai Médiacentrum Kft., ugyanis a világ legnépszerűbb sportágáról még soha nem közvetített élőben. Vasárnap a labdarúgó NB II 17. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre, a BFC Siófokot fogadja a Kórház utcai stadionban. A találkozón a koronavírus-járvány miatt nem lehetnek nézők, így a szurkolók majd a 7.Tv-n és a behir.hu online csatornáin követhetik kedvenceik mérkőzését.
2020. november 20. 10:12 | Hidvégi Dávid
Tovább olvasom
2020. november 19.
2020. november 18.

Nehéz helyzetben vannak a taxisok Békés megyében

Az elmúlt időszakban életbe lépett éjszakai kijárási korlátozások a Békés megyei taxisok életét is jelentősen megnehezítették. A szigorítások bevezetése óta ugyanis komoly mértékben csökkent a fuvarszám, mivel csak azok veszik igénybe a taxi-szolgáltatást, akik más módon nem tudnak a munkahelyükre vagy hazajutni. Az ágazat most a tavaszihoz hasonló segítséget vár az államtól.
2020. november 18. 18:18 | Vincze Attila
Tovább olvasom

Mezőgazdasági „elkerülő” út épült Gádoroson

Gádoros mintegy 80 millió forintot nyert az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap pályázatán. Az összeget külterületi, gazdasági útfejlesztésre fordították. A több mint 2 kilométeres felújított szakasz javarészt mentesíti a település közútjait a mezőgazdasági gépek forgalmától
2020. november 18. 17:32 | Sipos Gábor
Tovább olvasom

Szarvas Péter beszámolt a közgyűlési hatáskörben hozott döntéseiről

A veszélyhelyzeti jogrendben most ismét a polgármester gyakorolja a közgyűlés, a bizottságok és részönkormányzatok hatásköreit. Mivel a november 5-én esedékes békéscsabai közgyűlést márt nem tudták megtartani, Szarvas Péter polgármester közgyűlés hatáskörben számos döntést hozott, amelyeket online tájékoztatón, szerdán délelőtt ismertetett.
2020. november 18. 11:17 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
Régebbi cikkek Összesen 3605 cikk, 1 / 258 oldal
FEL