Hírek videóval

2024. május 10.

Megnyílt a XV. Vándorlegény Országos Gyermek és Ifjúsági Pályázat kiállítása

A XV. Vándorlegény Országos Gyermek és Ifjúsági Pályázat anyagából nyílt kiállítás pénteken a Békés Megyei Népművészeti Egyesület székházában. A kiírás sokakat megmozgatott és a vártnál magasabb színvonalú alkotások érkeztek be a népművészeti megmérettetésre, melyeket oklevéllel és ajándékutalvánnyal jutalmaztak.
2024. május 10. 18:37 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom

Átcímkézett termék, nem túl jó minőségű import eper – az idei szezon kihívásai

A jó idő beköszöntével elkezdődik a zöldség- és gyümölcsszezon is. Országos szinten az egyik legnépszerűbb gyümölcs az eper, hiszen amellett, hogy idehaza is terem, édes, egyben kalóriaszegény finomságról van szó. Povázsayné Kovács Kitti, az egyik békéscsabai farm marketing menedzsere számolt be az epertermesztés jelenlegi kihívásairól.
2024. május 10. 08:30 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2024. május 9.

Veszélyes kibertér: a világháló kockázatairól tartott fórumot a rendőrség

A kibervilág, vagyis a világháló adta lehetőségekről és veszélyekről rendezett tájékoztató fórumot szerdán a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A belvárosi bevásárlóközpontban tartott rendezvényen a rendőrség és a társszervek munkatársai pódiumbeszélgetésekre és standokra várták az érdeklődőket. A KiberEst legfontosabb küldetése az volt, hogy az érdeklődők megismerjék és elkerüljék a legújabb adathalász és csalási módszereket.
2024. május 9. 07:24 | Kovács Andrea
Tovább olvasom
2024. május 8.
FEL