Hírek videóval

2024. május 15.

Mesterséges Intelligencia Workshop és kiállítás nyílt egy helyen

Kedden délután a Békés Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ székházában nyílt kiállítás a papírfonó és a bútorfestő szakköri foglalkozásokon született alkotásokból. A kiállításmegnyitót követően a mesterséges intelligenciával kapcsolatos workshopos foglalkozásba pillanthattunk be, amelyen a civil szervezetek képviselői vettek részt.
2024. május 15. 11:09 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2024. május 14.

Bringás reggeli – finom falatokkal ajándékoztak kerékpárosokat

Kedden reggel Békéscsabán reggelivel várták az arra tekerő bringásokat. Az elsuhanó tekerők, a munkába, iskolába, óvodába sietők nagy mosollyal és köszönöm felkiáltással rohantak tovább a dolgukra. Páran olyat fékeztek, mintha az életük múlna rajta. Opauszki Zoltán elmondta, hogy ezzel az akcióval is igyekeznek környezetbarát közlekedésre buzdítani az embereket.
2024. május 14. 14:25 | Bere Mátyás
Tovább olvasom
2024. május 13.

Támogatóit köszöntötte a vakok és gyengénlátók megyei egyesülete

A Vakok és Gyengénlátók Békés Megyei Egyesülete jubileumi gálaműsorral köszönte meg azt segítséget és támogatást, melyet az elmúlt években kapott különböző szervezetektől. Az egyesület munkáját segítőknek mondtak köszönetet azon eseményen, ahol a Békéscsabai Médiacentrum ügyvezető-főszerkesztője is emlékplakettet vehetett át Ádász István egyesületi elnöktől.
2024. május 13. 20:20 | Bere Mátyás
Tovább olvasom

Hat díjat adtak át az iparkamara békéscsabai küldöttgyűlésén

Idén is a küldöttgyűlésen adták át a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége által alapított díjakat. A Békés Vármegyei Kormányhivatal Beliczey-termében megtartott hétfői eseményen továbbá elfogadták a szervezet 2023-as tevékenységéről, gazdálkodásáról szóló beszámolót, de a jelenlévők áttekintették az idei költségvetés tervezetét is.
2024. május 13. 16:13 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2024. május 12.
2024. május 11.

Az idei Jaminai Vigadalmon sem maradt el a haluska

Ötödik alkalommal rendezték meg szombaton a Jaminai Vigadalmat a Veres Péter, a Tavasz és a Monda utcák által határolt parkban. A családi programok minden korosztály számára kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújtottak. A rendezvény részeként csabai kolbászt is kóstolhattak a látogatók, emellett idén sem maradt el a gulyásleves és a haluska.
2024. május 11. 16:17 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
FEL