Hírek videóval

2020. február 12.

Minden piros és szívecskés lesz nem egészen két nap múlva

Európában már több száz éves hagyomány, de Magyarországon csupán harminc éve köszöntik a szerelmesek egymást virággal, illetve apró ajándékokkal Valentin napon. Bár hazánkban megosztó ünnepnek számít, mégis jelentősen megnöveli a virágboltok és drogériák forgalmát. Utána jártunk, hogy mire érdemes odafigyelni, ha február 14-én szeretnénk meglepni párunkat!
2020. február 12. 19:44 | Kugyelka-Zámbori Eszter
Tovább olvasom

Kézilabda: A 7.Tv élőben közvetíti a zárt kapus a Csaba-Debrecen mérkőzést

A Békéscsabai Előre NKSE női kézilabda csapata bejelentette, hogy a jövő hét szombati, Debrecen elleni bajnoki mérkőzés zárt kapus lesz. A városi sportcsarnok jelenleg felújítás alatt áll, így a kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzéseken nem alkalmas a nézők befogadására. A szurkolók így sem maradnak le kedvenc csapatuk mérkőzéséről, hiszen azt a 7.Tv és a Behir.hu hivatalos YouTube csatornája élőben közvetíti!
2020. február 12. 17:00 | Hidvégi Dávid
Tovább olvasom
2020. február 11.

Ipartörténeti jelentőségű beruházás a Linamarnál: 25 milliárdos fejlesztés

Kedden délelőtt átadták a Linamar Hungary Zrt. harmadik magyarországi telephelyének, egyben elektromobilitási központjának, a Linamar Technology Hungarynak a gyáregységét Békéscsabán. Az ünnepségen jelképesen átadták az orosházi telephely emelőgép-gyártásra fókuszáló OROS gyáregységének új üzemcsarnokát is. A beruházásokat 25 milliárd forintból valósították meg.
2020. február 11. 14:52 | Papp Ádám Sándor
Tovább olvasom
2020. február 8.

Kézilabda: Szombat este szinte minden eldőlhet, Kopecz nincs, az MTK viszont jön

Az élvonalban maradás szempontjából kulcsfontosságú mérkőzésre készül a tabella utolsó előtti helyén álló Békéscsabai Előre NKSE a női kézilabda NBI 15. fordulójában. Horváth Roland együttese hamarosan a 8. pozíciót elfoglaló MTK-t fogadja a városi sportcsarnokban. A csapatnál további fejfájást okozhat Kopecz Barbara hiánya, aki az előző mérkőzésen elülső keresztszalagszakadást szenvedett.
2020. február 8. 14:03 | Hidvégi Dávid
Tovább olvasom
2020. február 7.
2020. február 6.

Folyamatosan csökken Magyarország népessége – a fiatalokat megszólítása a cél

Hazánk népessége évente egy Gyula méretű város lakosságával csökken, hiszen többen halnak meg, mint ahányan születnek. A fiatalok megszólítása érdekében demográfiai és egészségpolitikai konferenciát tartottak Békéscsabán, amely a Békés Megyei Kormányhivatal, a Diczfalusy Alapítvány, a Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság közreműködésével jött létre.
2020. február 6. 18:13 | Hidvégi Dávid
Tovább olvasom

Viharos mennyiségű riasztás 24 óra alatt

A Békés megyei katasztrófavédők több mint 200 alkalommal kaptak riasztást a szerdai viharos szél miatt. Az esetek többségében kidőlt fákhoz, leszakadt ágakhoz hívták a szakembereket, de két esetben szén-monoxid mérgezéshez is riasztották a szakembereket.
2020. február 6. 17:30 | Sipos Gábor
Tovább olvasom
Újabb cikkek Régebbi cikkek Összesen 2857 cikk, 2 / 205 oldal

További programok »

FEL