Szerző: Mikóczy Erika

2023. március 25.

Az internetes csalások tárháza végtelen, bánjunk körültekintően az adatainkkal!

A technika fejlődése nemcsak a hétköznapi felhasználók életét könnyíti meg, de a csalók munkáját is. Naponta találkozhatunk olyan hírrel, amely újabb nyerészkedőkre hívja fel a figyelmet. Fontos kérdés tehát, hogyan lehet kivédeni a döntő többségükben névtelen csalók arctalan támadásait. Erről is kérdezte dr. Szombati Andrea rendőr őrnagyot, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét D. Nagy Bence műsorvezető, a 7.Tv Aktuális című műsorában.
2023. március 25. 12:08 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2023. március 24.
2023. március 23.

Ragyogjon kékben – emlékeket generáló közös éneklés, gitározás a Csabagyöngyében

Közeledik az autizmus világnapja, amelynek kapcsán idén is számos programot hívnak életre az országban, így Békéscsabán is. A közelgő eseményről az AUT-PONT Autista Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány kuratóriumi elnökével, Szántó Tamással beszélgetett a 7.Tv Aktuális című műsorában D. Nagy Bence műsorvezető.
2023. március 23. 10:15 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom

Háromszáz facsemetét ültettek a Wenckheim turista- és kerékpárút mentén

A Modern Városok Programban megvalósuló Wenckheim turista- és kerékpárút a Wenckheim család jelentős építészeti hagyatékait köti össze. Az út kialakítása 2020 nyarán kezdődött, múlt év végére a kerékpárforgalmi létesítmények forgalomba-helyezése valamennyi szakasz tekintetében megtörtént, a napokban pedig fákat ültettek a Kerekegyházi út és Szabadkígyós között. A fejlesztésről Nagy Ferenc alpolgármestert kérdeztük.
2023. március 23. 09:20 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2023. március 22.

Reményt adó útitársak: Ha akár csak egy embernek is segítünk, már megérte

Rendhagyó eseménynek ad otthont a békéscsabai Center Mozi a hétvégén. A Reményt adó útitársak című programon a rák, valamint annak megelőzése és gyógyítása kerül majd a középpontba előadásokon és beszélgetéseken keresztül. A rendezvényről az ötletgazdával, Recskiné Bunzel Líviával, valamint az esemény fővédnökével és egyik előadójával, dr. Tasnádi Tünde radiológussal beszélgetett a 7.Tv Aktuális című műsorában D. Nagy Bence.
2023. március 22. 12:47 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2023. március 11.

A kis programoktól a nagyrendezvényekig mindennek helyszínt biztosít a CsabaPark

Nyolc és fél évvel ezelőtt, 2014 szeptemberében adták át a CsabaPark első ütemét a rendezvénycsarnokkal és a mellette lévő különleges játszótérrel. A park azóta szinte folyamatosan bővült, futópálya, újabb játszótér, szabadtéri konditerem, tó, színpad, Bormúzeum és Pálinkamúzeum épült, felújították a régi Trófeát, és elkészült több turisztikai attrakció, amelyet rövidesen birtokba vehetnek az érdeklődők.
2023. március 11. 13:53 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2023. március 9.
Régebbi cikkek Összesen 3126 cikk, 1 / 224 oldal

További programok »

FEL