Itthon

2023. március 21.
2023. március 20.

Februárban tovább nőttek az albérleti díjak

A lakásbérleti díjak országosan 1,8 százalékkal, a fővárosban 1,4 százalékkal nőttek februárban az egy hónappal korábbihoz viszonyítva; éves összevetésben országosan 20, Budapesten 21 százalékos volt az áremelkedés - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és az ingatlan.com lakbérindexéből.
2023. március 20. 18:56 | behir.hu
Tovább olvasom

Ámokfutás - A balesetben vétlen testvérpáron állt bosszút a sarkadi agresszor

A Gyulai Járási Ügyészség 2 rendbeli aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat és vádiratában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt egy 27 éves büntetett előéletű sarkadi illetőségű, de méhkeréki tartózkodási helyű férfival szemben, aki bosszúból vert meg két másik férfit.
2023. március 20. 14:38 | behir.hu
Tovább olvasom

Támogatás – Ki számít fiatal gazdának?

Idéntől az alaptámogatáson felül akár több mint 150 euró/hektár többlettámogatás is járhat a 40 év alatti kezdő gazdálkodóknak, ráadásul mindezt öt éven keresztül. Mivel uniós forrásokról van szó, így itt is szembesülhettünk az Európai Bizottság mindent átható bürokratikus megközelítésével, de végeredményben így is az uniós keretek között megvalósítható lehető legrugalmasabb szabályozást sikerült kialakítani.
2023. március 20. 12:00 | behir.hu
Tovább olvasom

NAV: hárommilliárdos áfacsalás miatt hallgattak ki húsz embert

Az unióból beszerzett prémium kategóriás mobilokkal üzletelt az a bűnszervezet, amelyre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói csaptak le a közelmúltban: a nyomozók húsz embert állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás és hamis magánokirat-felhasználás megalapozott gyanúja miatt.
2023. március 20. 09:24 | behir.hu
Tovább olvasom

Elindult a tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés

A napokban rendelte el az országos tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára. Az ellenőrök többek között fokozottan vizsgálják majd az étkezési tojás és az édesipari termékek forgalmazását, míg a Nébih laboratóriumában sonkákat, hidegkonyhai készítményeket, valamint tojásfestékeket vizsgálnak majd.
2023. március 20. 08:10 | behir.hu
Tovább olvasom
Újabb cikkek Régebbi cikkek Összesen 19961 cikk, 3 / 1426 oldal

További programok »

FEL