Friss hírek

2021. szeptember 20.
2021. szeptember 19.

Ezért érdemes ősszel borsót vetni

Ősszel lassan vége a kerti munkáknak. Ilyenkor jön el az az idő, amit nyáron már sokan várnak, hogy legyen végre vége a rengeteg feladatnak és lehessen egy picit pihenni. De valahogy mégsem olyan édes ez a pihenés, mert az igazi kertész nem bírja ki anélkül, hogy a kertjében bogarásszon.
2021. szeptember 19. 18:04 | behir
Tovább olvasom

A következő napokban 20 fok alatt maradnak a maximumok

A következő napokban 20 Celsius-fok alatt maradnak a maximumok, a leghidegebb órákban 5 fok körüli értékek is lehetnek. A hét második felében viszont ismét erősödik a nappali felmelegedés, vasárnap néhol akár 25 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
2021. szeptember 19. 16:18 | behir
Tovább olvasom

Országos Előválasztási Bizottság: Hétfőn folytatódik az előválasztás

Szeptember 18-án, szombaton kezdődött meg az előválasztás. Az Országos Előválasztási Bizottság közleménye szerint szombaton reggel 6 óra és délelőtt 10 óra között a választani kívánók mellett más valakik is érdeklődtek az előválasztás iránt. Olyan terhelés érte a rendszert, hogy az előválasztás leállt, az majd csak hétfőn folytatódik.
2021. szeptember 19. 12:55 | behir
Tovább olvasom

Egy csabai kereszteződésben autó ütközött kerékpárossal

Békéscsabán, a Pozsonyi utca és a Tompa utca kereszteződésében 2021. szeptember 18-án 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.
2021. szeptember 19. 10:25 | behir
Tovább olvasom

Ütemesen haladnak az útépítési, útfelújítási munkálatok Békéscsabán

A Kormány által a Modern Városok Programban megvalósuló békéscsabai útfejlesztési célok előkészítése és megvalósítása érdekében biztosított támogatási összeget a belterületi, szilárd burkolattal nem rendelkező utcák útépítésére, valamint az elavult aszfaltburkolatú utcákban a burkolat felújítására, cseréjére fordítja az önkormányzat.
2021. szeptember 19. 10:15 | behir
Tovább olvasom
Újabb cikkek Összesen 41 cikk, 3 / 3 oldal
FEL