Ismét Családbarát Munkahely lett az Orosházi Kórház

2019. július 16. 09:46 | behir

Immár negyedjére nyerte el a Családbarát Munkahely címet az Orosházi Kórház. A díjjal járó pénzösszegből az intézmény családi rendezvényeit és a kórházi dolgozókat segítő, családbarát intézkedéseket valósítjuk meg.

Idén kilencedik alkalommal osztotta ki a Családbarát Munkahely díjakat az Emberi Erőforrások Minisztériuma kis-, közepes- és nagyvállalatoknak, valamint költségvetési szervezeteknek. Az elismerések ünnepélyes átadásakor a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár úgy fogalmazott: egy ország akkor lehet sikeres, ha a munkahelyeken támogatják a családokat. Novák Katalin kitért arra is, hogy fontosak a jó gyakorlatok, de elsősorban az emberi minőség, a családbarát hozzáállás számít. 

Az Orosházi Kórház az intézményi kategóriában immár negyedjére nyerte el a Családbarát Munkahely címet. A július 11-i budapesti díjátadón dr. Duray Gergő főigazgató vette át az elismerést Novák Katalintól.

– Sok kollégám egész éves munkája van abban, hogy az elismerést ismét megkaptuk. A kórház vezetése évek óta tudatosan törekszik arra, hogy az itt dolgozók családias környezetben végezhessék munkájukat. Emellett olyan rendezvényeket szervezünk, amik erősítik a kollektívát és összehozzák a dolgozók családjait – fogalmazott dr. Duray Gergő. 

Az Orosházi Kórház rendszeresen szervez családi napot, a dolgozók gyermekeinek családi napközi áll rendelkezésre a nyári szünetben, a kórházban pedig napközben gyermekmegőrző üzemel. Emellett a Munkahelyi Wellness Programban szervezett kirándulások, sportesemények is családbarátok, azon a kórházi dolgozókon kívül a családtagok is részt vesznek. A főigazgató elmondta, a Családbarát Munkahely díjjal járó 2 millió forintot ezek szervezésére fordítja a kórház.

További programok »

Itthon

Békéscsabai fiatalokat támogatott a város

Aláírták szerződéseiket azok a fiatalok, akik a „Békéscsaba hazavár!” önkormányzati támogatásban részesültek. A pályázatban a helyi önkormányzat hallgatói ösztöndíjjal, valamint a már végzett diákokat életkezdési támogatással segíti.
16:36
FEL