Miklós Attila indul az előválasztáson

2021. július 12. 19:46 | behir

Kunhalmi Ágnessel, az MSZP társelnökével közös fórumon jelentette be Miklós Attila, hogy indul az előválasztáson Békés megye 1. számú választókerületében.

– Azért szeretnék tenni, hogy Békéscsabának ne csak 300 éves múltja, hanem olyan jövője legyen, ahol minden itt élő megtalálja a boldogulását. Ahol helyben, az itt élőkkel közösen döntjük el nekünk mi a jó. Nem Budapestről teszik ezt, a fejünk felett! Itt az ideje, hogy baloldali képviselője legyen Békéscsabának. Egyenlő esélyeket, egyenlő hozzáférést, félelem nélkül. Esélyt és lehetőséget kell biztosítanunk minden itt élőnek. Ehhez kérem a támogatást –  fogalmazott közösségi oldalán Miklós Attila, hozzátéve: Békéscsaba a közös otthonunk.
 

További programok »

Jövő biztonsága

Babafasort ültettek a kerékpárút mellett Békésen

Az elmúlt egy évben született békési gyermekek és szüleik tiszteletére gömbkőris fákat ültettek a Békésre vezető 470-es jelű főút melletti kerékpárút mentén, hogy azok árnyat adjanak a kerékpározóknak, illetve a településre érkezőket ez a különleges „babafasor” fogadja. A programot tavaly indította el az önkormányzat, amely az idei eseménnyel együtt közel 220 facsemete ültetését eredményezi.
2021. november 27. 10:55
FEL