Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése Békéscsabán

2022. szeptember 11. 14:25 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt keretében a kerékpárforgalmi létesítmények kivitelezési munkái folytatódnak.

Érintett szakaszok: A Dobozi úti és a Mokry u. - Szarvasi út között épülő kerékpárút.

Folytatódik a Dobozi úti kerékpárút felújítása a Gém utca és a Csabai út között, valamint kerékpárút épül a Mokry u. - Szarvasi út között (a volt hadivágány nyomvonalán).

A Dobozi úton az aszfaltozási munkák elkészülte után padka építésére kerül sor. A gerlai Holt-Körös hídon vasszerelési munkálatok vannak folyamatban. A hídszegély betonozására várhatóan jelzőlámpás forgalomirányítás mellett, szeptember második felében kerül sor.

A Mokry utcai közúti-gyalogos szintbeli vasúti keresztezés és a Szarvasi úti kerékpárút között

padkaépítési és árokkészítési munkálatok folynak, valamint a forgalomtechnika kialakítása történik. A Mokry utcában lokális pályaszerkezet-csere van folyamatban, emiatt útszűkületekre kell felkészülniük az arra közlekedőknek.

A felújítások, illetve a kerékpárút-építések befejezésére várhatóan 2022 november hónapban kerül sor.

A kivitelezési munkálatok alatt kérjük az arra közlekedőket, hogy kövessék figyelemmel a tájékoztatókat, szíveskedjenek figyelemmel lenni a munkavégzés alatt létrehozott ideiglenes forgalomtechnikai kialakításokra.

A munkavégzés során kérjük a lakosság szíves megértését, türelmét és közreműködését.

 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

További programok »

FEL