Iparterületek infrastrukturális fejlesztése: folyik a kerékpárutak felújítása

2020. október 10. 14:55 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja lakosságot, hogy a Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt részeként a kerékpárforgalmi létesítmények kivitelezési munkái folyamatban vannak.

Érintett szakaszok: Berényi és Dobozi úti kerékpárút

A kivitelező a Hódút Kft., melynek alvállalkozója a Swietelsky Kft.

A Berényi úti kerékpárút felújítása a Széna utca és az elkerülőút közötti szakaszon folyamatban van. A Széna és Őszi utca közötti szakaszon aszfaltozzák a kerékpárutat.

A Dobozi úti kerékpárút felújítása a Dobozi úton történő kerékpáros-átvezetés és a Gém utca közötti szakaszon folyamatban van.

A kivitelezés során részleges forgalomterelések, lezárások várhatóak

A felújítások befejezése 2020. november hónapban várható.

A kivitelező és alvállalkozója, valamint a beruházó Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a tervezett munkálatokról folyamatos tájékoztatással él a lakosság irányába a rendelkezésre álló csatornákon keresztül.

A kivitelezési munkálatok alatt kérjük az érintetteket, hogy kövessék figyelemmel a tájékoztatókat, szíveskedjenek figyelemmel lenni a munkavégzés alatt létrehozott ideiglenes forgalomtechnikai kialakításokra.

A munkavégzés során kérjük a lakosság szíves megértését, türelmét és közreműködését.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

További programok »

Itthon

Békés megyei az ország egyik legélhetőbb járása

A nyugati országrész és a főváros kedvezőbb helyzetét mutatja a Takarék Index 2021-es élhetőségi rangsora, amely járásonként veti össze a többi között az oktatási, egészségügyi, kulturális és vásárlási lehetőségeket. Budapesten a legkedvezőbb az összkép, az első tízben még hét dunántúli és két tiszántúli járás található. A bűnözésben vagy a megfizethetőségnél a főváros rosszul szerepel.
2021. november 30. 16:27
FEL