Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése Békéscsabán

2020. október 25. 09:15 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja lakosságot, hogy a Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt részeként a kerékpárforgalmi létesítmények kivitelezési munkái folyamatban vannak.

Érintett szakaszok: Berényi és – Dobozi úti kerékpárút.

A kivitelező a Hódút Kft., melynek alvállalkozója a Swietelsky Kft.

A Berényi úti kerékpárút felújítása a Széna utca és a mezőmegyeri aluljáró közötti szakaszon folyamatban van. A Széna és Őszi utca közötti szakaszon az aszfaltozási munkák elkészültek. A további szakaszon szegélyépítések, burkolatépítések vannak folyamatban.

A Dobozi úti kerékpárút felújítása a Dobozi úton történő kerékpáros átvezetés és a Gém utca közötti szakaszon folyamatban van.

A kivitelezés során részleges forgalomterelések, lezárások várhatóak

A felújítások befejezésére várhatóan 2020. november hónapban kerül sor.

A kivitelező és alvállalkozója, valamint a beruházó Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a tervezett munkálatokról folyamatos tájékoztatással fog élni a lakosság irányába a rendelkezésre álló csatornákon keresztül.

A kivitelezési munkálatok alatt kérjük a Tisztelt Érintetteket, hogy kövessék figyelemmel a tájékoztatókat, szíveskedjenek figyelemmel lenni a munkavégzés alatt létrehozott ideiglenes forgalomtechnikai kialakításokra.

A munkavégzés során kérjük a Tisztelt Lakosság szíves megértését, türelmét és közreműködését.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

FEL