Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése Békéscsabán

2020. szeptember 19. 07:33 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt keretében a kerékpárforgalmi létesítmények kivitelezési munkái megkezdődnek.

Érintett szakaszok: a Berényi és a Dobozi úti kerékpárút

A kivitelező a Hódút Kft., melynek alvállalkozója a Swietelsky Kft.

Szeptember második felében megkezdődik a Berényi úti kerékpárút felújítása a Széna utca és az elkerülőút közötti szakaszon, a Dobozi úti kerékpárút felújítása, a Dobozi úton történő kerékpáros átvezetés és a Gém utca közötti szakaszon.

A kivitelezés során részleges forgalomterelések, lezárások várhatóak.

A felújítások befejezésére várhatóan 2020 november hónapban kerül sor.

A kivitelező és alvállalkozója, valamint a beruházó Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a tervezett munkálatokról folyamatos tájékoztatással fog élni a lakosság felé a rendelkezésre álló csatornákon keresztül.

A kivitelezési munkálatok alatt kérjük az érintetteket, hogy kövessék figyelemmel a tájékoztatókat, szíveskedjenek figyelemmel lenni a munkavégzés alatt létrehozott ideiglenes forgalomtechnikai kialakításokra.

A munkavégzés során kérjük a lakosság szíves megértését, türelmét és közreműködését.

 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

További programok »

Itthon

5 millió 389 ezer a beoltott, 106 az új fertőzött, elhunyt 2 beteg

A beoltottak száma 5 389 058 fő, közülük 4 360 313 fő már a második oltását is megkapta. 106 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 807 428 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 2 idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 29 950 főre emelkedett - közölték a koronavirus.gov.hu oldalon.
09:43
FEL