Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése

2020. november 7. 16:14 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt keretében a kerékpárforgalmi létesítmények kivitelezési munkái folyamatban vannak.

Érintett szakaszok: Berényi és Dobozi úti kerékpárút.

A kivitelező a Hódút Kft., melynek alvállalkozója a Swietelsky Kft.

A Berényi úti kerékpárút felújítása a Széna utca és a mezőmegyeri aluljáró közötti szakaszon folyamatban van. Az időjárás függvényében – a november 2-ával kezdődő héten – az idősek otthona előtti buszmegállótól a Duna Aszfalt bejárójáig aszfaltozási munkákra kerül sor a kerékpárúton. A további szakaszon szegélyépítések, burkolatszélesítések vannak folyamatban.

A Dobozi úton a kerékpáros átvezetés és a Gém utca közötti szakaszon munkavégzés nem történik.

A kivitelezés során részleges forgalomterelések, lezárások várhatóak.

A felújítások befejezésére várhatóan 2020. november hónapban kerül sor.

A kivitelező és alvállalkozója, valamint a beruházó Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a tervezett munkálatokról folyamatos tájékoztatással fog élni a lakosság irányába a rendelkezésre álló csatornákon keresztül.

A kivitelezési munkálatok alatt kérjük az érintetteket, hogy kövessék figyelemmel a tájékoztatókat, szíveskedjenek figyelemmel lenni a munkavégzés alatt létrehozott ideiglenes forgalomtechnikai kialakításokra.

A munkavégzés során kérjük a lakosság szíves megértését, türelmét és közreműködését.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

További programok »

Itthon

Jakab: „A békési melós 140 ezerrel kap kevesebbet, mint a fővárosi kollégája”

Egy Békés megyei munkája is ér annyit, mint bárki másé Európában címmel tartott sajtótájékoztatót hétfő délután, a békéscsabai Petőfi ligetben Jakab Péter, az előválasztás miniszterelnök-jelöltje, és Stummer János országgyűlési képviselő, aki az ellenzéki előválasztáson Békés megye 1. számú választókerületében indul.
2021. június 21. 17:02
FEL