Húsvét előtt is élelmiszeradománnyal támogatja a rászorulókat Szarvas Péter

2019. április 15. 17:08 | Kovács Andrea

Sonkát, kenyeret és csokinyuszit kaptak hétfőn a rászorulók Békéscsabán. Szarvas Péter polgármester a hagyományokhoz híven idén is fontosnak tartotta, hogy a nehezebb körülmények között élőket saját jövedelméből támogassa.

 

 

Békéscsaba polgármestere a szociálpolitikai osztály, illetve a családsegítő és gyermekjóléti központ munkatársai  által kiválasztott 90 családnak adott át élelmiszercsomagot hétfőn. Szarvas Péter hangsúlyozta: fontosnak tartja, hogy támogassa azokat a békéscsabaiakat, akik nehéz helyzetben élnek, így nemcsak húsvét és karácsony előtt, hanem például az év eleji jótékonysági bál alkalmával is rendszeresen jótékonykodik.

Békéscsaba önkormányzata húsvét alkalmából szerdán is adományosztást tart. Akkor 300 rászoruló család kap majd élelmiszercsomagot.

További programok »

7.TV

Evangélikus és református istentiszteletek újra a 7.Tv műsorán

A békéscsabai evangélikus és református gyülekezetekben, a járvány tavaszi hullámához hasonlóan, jelenleg sem tarthatnak istentiszteleteket. Ezzel szemben - ugyan szigorú óvintézkedésekkel -, de a katolikus templomokat továbbra is látogathatják a hívek. A 7.Tv Támasz című műsorában nézőink újra láthatják az evangélikus és református istentiszteleteket vasárnap délelőtt 9 és 10 órától.
2020. november 21. 12:57
FEL