Herczeg Tamás az időseknek adott át húsvéti élelmiszercsomagot

2019. április 18. 16:49 | Kovács Andrea

Húsvét közeledtével Herczeg Tamás országgyűlési képviselő százezer forintot ajánlott fel, amely összegből a kistérség  idősei kaptak húsvéti csomagot. A tartós élelmiszereket az országgyűlési képviselő személyesen adta át a klubokban összegyűlt időseknek.

 

 

Herczeg Tamás elmondta: azoknak az idős embereknek szeretne csekély húsvéti ajándékot adni, akik a Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Központ által üzemeltetett  idősek klubjaiba járnak.  Az országgyűlési képviselő Békéscsabára Telekgerendásra, Kétsopronyba és Csabaszabadiba vitte el és adta át személyesen a húsvéti ajándékát. Összesen 70 csomagot állítottak össze tartós élelmiszerekből (olaj, liszt cukor) és mindenki egy csokinyulat is kapott.

További programok »

7.TV

Békéscsabai klubok sikeres mérkőzései a 7.Tv-n

A koronavírus miatt a röplabda, a kézilabda és a labdarúgó bajnokságok is véget értek, utóbbi esetében az NB I hátralévő mérkőzéseit lejátsszák. A békéscsabai klubok augusztusig biztosan nem léphetnek pályára tétmérkőzésen, de hogy nézőink ne maradjanak sport nélkül, felelevenítjük az elmúlt évek legjobb összecsapásait!
2020. május 18. 10:04
FEL