Főzzünk együtt! Karácsonyi különkiadás

2020. december 25. 07:14 | Csiffáry Zsuzsanna

Legújabb epizódunkban egy karácsonyi különkiadással kedveskedünk a 7.Tv nézőinek. A magazin karácsonyi műsorában nemcsak a gasztronómia kap helyet, hanem a kézzel készült ajándékok is. Emellett szó esik az adományozásról és annak jelentőségéről, illetve több receptet ismertetünk ebben a részben.

Az adventi időszakhoz nemcsak a gasztronómia társul, hanem az igazi kézzel készített aajándékok is. Az ünnepek előtt a kézműves boltok polcain számtalan lehetőségre bukkanhattak azok, akik ilyen ajándékkal készültek szeretteiknek.

A magazinból megtudhatjuk, hogy Fábián Kata és Fábián Anna valamint Kádár Kende miért részesítik előnyben a kézműves ajándékozást. Megismerkedhetnek az érdeklődők az ünnepi színszibólikával, formakultúrával.

Nánási Veselényi Orsolya és Bonnyai Sándor nyilatkoznak a Karácsonyi Angyalok adományozásnak eredményéről.

Valamint két édességet és egy tradícionális ételt is bemutatunk.

A Főzzünk együtt! Karácsonyi különkiadást december 25-én 19 óra 45 perckor láthatják a televízió nézői. 

Galéria

További programok »

Itthon

Erőszakkal oldotta volna meg a közlekedési konfliktust, büntetés lett a vége

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 45 éves büntetlen előéletű orosházi férfival szemben, aki egy közlekedési konfliktust erőszakkal próbált meg megoldani. A sértett részére okozott 6.000.-Ft-os rongálási kárt is neki kell majd megtéríteni az ügyészség indítványa szerint.
17:45
FEL