Főzzünk együtt! Karácsonyi különkiadás

2020. december 25. 07:14 | Csiffáry Zsuzsanna

Legújabb epizódunkban egy karácsonyi különkiadással kedveskedünk a 7.Tv nézőinek. A magazin karácsonyi műsorában nemcsak a gasztronómia kap helyet, hanem a kézzel készült ajándékok is. Emellett szó esik az adományozásról és annak jelentőségéről, illetve több receptet ismertetünk ebben a részben.

Az adventi időszakhoz nemcsak a gasztronómia társul, hanem az igazi kézzel készített aajándékok is. Az ünnepek előtt a kézműves boltok polcain számtalan lehetőségre bukkanhattak azok, akik ilyen ajándékkal készültek szeretteiknek.

A magazinból megtudhatjuk, hogy Fábián Kata és Fábián Anna valamint Kádár Kende miért részesítik előnyben a kézműves ajándékozást. Megismerkedhetnek az érdeklődők az ünnepi színszibólikával, formakultúrával.

Nánási Veselényi Orsolya és Bonnyai Sándor nyilatkoznak a Karácsonyi Angyalok adományozásnak eredményéről.

Valamint két édességet és egy tradícionális ételt is bemutatunk.

A Főzzünk együtt! Karácsonyi különkiadást december 25-én 19 óra 45 perckor láthatják a televízió nézői. 

Galéria

További programok »

Itthon

Ismét meghosszabbodik az oltási akció

A nagy sikerre való tekintettel december 12-ig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa. Békés megyében továbbra is hat helyszínen várják az oltásra jelentkezőket.
16:49
FEL