Főzzünk együtt! Kovászosuborka-leves a NAK konyhájában

2020. december 18. 17:49 | Csiffáry Zsuzsanna

Újabb epizóddal jelentkezik a Főzzünk együtt! magazin. Vendégünk Kozsuch Kornél a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatóságágának általános alelnöke, akinek a javaslatára egy kovászosuborka-levest készítünk el a konyhában. A magazint december 19-én 19 óra 20 perckor tekinthetik meg a 7.Tv műsorán.  

A Magyarok Kenyere 15 millió búzaszem program a magyar gazdatársadalom önzetlen, segítő szándékú összefogása. A programban Magyarország teljes területéről és a Kárpát-medence magyarok lakta településeiről ajánlanak fel búzát a gazdálkodók a rászoruló magyar gyermekeket segítő szervezeteknek. A 15 millió búzaszem programot a Magyarok Kenyere Alapítvány koordinálja, amely nemzeti identitásunk, hagyományaink megőrzéséért és a nemzeti összetartozás erősítéséért küzd.

A Főzünk együtt! szombati epizódjában a 7.Tv nézői bővebb információt is megtudhatnak a Magyarok Kenyere programról. Továbbá bepillantást nyerhetnek a kondorosi magtárba is.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatóságának konyhájában pedig egy Kornél által javasolt fogást készítünk el, ami nem más mint egy kovászosuborka-leves bulgurral. 

 

Galéria

További programok »

FEL