Címke: Prohászka Béla

2023. február 18.

Prohászka Béla megosztotta velünk, mi a jó fánk titka

Egyes vidékeken, például az Alföldön, a zsíros ételeket és bőséges lakomákat igencsak kedvelték régen farsang idején. Az Északi-középhegység falvaiban sült húst, pogácsát, friss töpörtyűt, kolbászt és káposztát kínáltak. A Mura folyó menti falvakban előkerült a kocsonya és a jófajta házi pálinka is. És persze a farsangi fánk sem maradt ki a menüből. Hogy ez utóbbinak mi a titka, arról Prohászka Béla, Venesz-díjas mesterszakáccsal beszélgettünk.
2023. február 18. 13:10 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2022. december 16.
2022. október 30.
2022. október 23.
2022. október 22.
2022. október 20.
2022. október 13.
2022. június 17.
2022. május 31.
Régebbi cikkek Összesen 71 cikk, 1 / 6 oldal

További programok »

FEL