Baleset lett a vége az elsőbbség meg nem adásának Csorváson és Békéscsabán

2022. augusztus 5. 13:30 | behir.hu

Közlekedési balesetek vizsgálatait fejezték be a rendőrök. Az egyik járművezető Csorváson, míg a másik Békéscsabán nem biztosított elsőbbséget és okozott balesetet.

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset vizsgálatát fejezték be a rendőrök a Békéscsabai Rendőrkapitányságon. Az egyik baleset március 9-én, 11 óra 15 perc körül Csorváson, a Rákóczi utcában történt – emlékeztet a rendőrség.  Egy kisteherautó sofőrje nem biztosított elsőbbséget és elütött egy biciklis férfit, aki a kerékpárúton közlekedett. A sértettet a mentők nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

A másik baleset július 4-én 17 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Pipacs közben volt. Egy személygépkocsi vezetője – hasonlóan a csorvási esethez – nem adott elsőbbséget a kerékpárúton közlekedő biciklis nőnek és nekiütközött. A nő elesett és ő is súlyosan megsérült. A rendőrkapitányságon mindkét esetben közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indult büntetőeljárás a balesetet okozó járművezetőkkel szemben. A két ügynek a vizsgálata befejeződött, a rendőrség a büntetőeljárás iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

További programok »

FEL