Az Algyő ellen folytatná győzelmi sorozatát a Békéscsabai Előre NKSE

2021. szeptember 24. 18:00 | Papp Ádám Sándor

A két forduló után, a 4. helyezett Algyő ellen folytatja a női kézilabda NB I/B küzdelmeit a Békéscsabai Előre NKSE szombaton. A csabai lányok a másodosztályban eddig hibátlan mérleggel, a tabella 2. helyéről várhatják az összecsapást.

A Békéscsabai Előre NKSE jól kezdte a másodosztály 2021/22-es idényének kiírását. A lila-fehérek az első fordulóban 12 gólos győzelmet arattak a Ferencváros U19-es együttese ellen. A csabai lányok az elmúlt hétvégén pedig a Kispest otthonában győztek 33:26-ra, így hibátlan mérlegükkel a tabella 2. helyén állnak jelen pillanatban.

– Ugyanúgy készülünk minden mérkőzésre, legyen bárki az ellenfél. Az elsődleges cél, hogy saját magunkat építsük tovább, kijavítsuk a hibáinkat és meccsről-meccsre lépjünk előre. Természetesen speciálisan készülünk az ellenfelekből is, minden csapatnak megvannak azok az erősségei, amelyekre oda kell figyelni. Nekünk hazai pályán dominálnunk kell, és mindent el kell követnünk azért, hogy itthon tartsuk a két pontot – emelte ki Papp Bálint vezetőedző.

A viharsarki együttes szombaton az Algyő együttesét fogadja hazai pályán. A Csongrád megyei csapat a tabella 4. pozícióját foglalja el. Az algyői gárda 5 találattal győzte le a Kispestet a nyitó körben, majd négygólos vereséget szenvedett az Orosházától.

– Úgy gondolom, hogy nem rossz csapat az Algyő, nagylövők vannak a játékoskeretben, erre mindenképpen fel kell készülnünk. Leginkább futós, hajtós meccsre számítok. Szeretnénk a saját játékunkra koncentrálni és nagy arányú győzelmet, amennyiben lehetséges – mondta Gyimesi Kitti.

A Békéscsabai Előre NKSE – Algyő másodosztályú mérkőzés szombaton 18 óra 30 perctől kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

További programok »

FEL