Az Alföldvíz hosszú távú, stabil működése a cél

Az Alföldvíz Zrt. május 30-én tartotta éves, rendes közgyűlését, amelyen elfogadták az üzleti tevékenység éves beszámolóját. Az elmúlt időszak lezárására vonatkozó szavazások után a két legnagyobb tulajdonos indítványára a közgyűlést felfüggesztették. További egyeztetéseket folytatnak és a testület június 29-én fejezi be munkáját.

Az ország egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltatója az Alföldvíz Zrt. kedden, Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központban tartotta meg rendes, évi közgyűlését, amelyen a tulajdonos önkormányzatok küldöttei, illetve a magyar állam részéről a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. meghatalmazottja vett részt.

A közgyűlés tárgyalta a társaság 2016. évi üzleti tevékenységét, a gazdálkodásról készített könyvvizsgálói jelentést, jóváhagyta az üzleti jelentést és az éves beszámolót, megválasztotta a társaság könyvvizsgálóját. Emellett a résztvevők döntöttek az Alföldvíz vezető tisztségviselőinek díjazásától is.

A döntések után az Alföldvíz közgyűlése felfüggesztésre került és június 29-én folytatódik.

Addig a szolgáltató jegyzett tőkéjének felemeléséről, személyi kérdésekről illetve a társaság idei üzleti tervéről a tulajdonosok további érdemi egyeztetéseket, tárgyalásokat kívánnak folytatni. A részvényesek közös célként fogalmazták meg a Békés, Csongrád és Bács-Kiskun megyében szolgáltató cég hosszú távú, stabil működését.

Forrás: Alföldvíz Zrt.

Megosztás:

Címke: , , ,