A Hatvanezer Fa Egyesület médiapartnerévé vált a Békéscsabai Médiacentrum

2019. december 24. 07:00 | Szilágyi Viktória

A Hatvanezer Fa Egyesület elnöke, Ulbert Zoltán és a Békéscsabai Médiacentrum Kft. ügyvezetője, Diós Zsolt írták alá az együttműködésről szóló megállapodást.

Az egyesület célja a környezetvédelmi tevékenység és annak minél szélesebb körben való megismertetése a békéscsabai lakossággal, valamint a figyelemfelhívás, illetve a mozgalomhoz való csatlakozás népszerűsítése. Az együttműködésről az egyesület részéről Ulbert Zoltán, Poliák Pál, Frankó Róbert és Duray Balázs, a médiacentrum részéről pedig Diós Zsolt kötötték meg a megállapodást.

A médiacentrum már korábban is tudósított az egyesület által szervezett megmozdulásokról, azonban az együttműködés aláírásától kezdve ezt hivatalos médiapartnerként teszi.

 

Kép: Szilágyi Viktória

 

– Nagy megtiszteltetés és nagy öröm a médiacentrumnak, hogy ilyen nemes cél mellé állhattunk. A szerkesztőségünknek nagyon fontos a környezetvédelem, valamint az, hogy ennek hangot adjunk és megmutassuk: mi is tehetünk azért, hogy a bolygónk, illetve a szűkebb környezetünk zöldebb legyen, illetve zöldebb jövővel várjuk az unokáinkat, gyermekeinket – fogalmazott Diós Zsolt. – Bízunk abban, hogy a felületeinkkel az egyesület tagsága még inkább növekszik majd és egyre többen állnak a mozgalom mellé – tette hozzá az ügyvezető.

Ulbert Zoltán elmondta: az egyik közösségi oldalon csoportként induló mozgalom szeptemberben vált egyesületté és jelenleg 5200 tagot számlál.

– Rengeteg akítv tagunk van. Meggyőződésem, hogy ez Békéscsabának az az arca, amely összefog és amely együttműködésre sarkallja az embereket, mert mi tudjuk igazán, hogy csak magunkra számíthatunk – fogalmazott az egyesület elnöke.

 

További programok »

FEL