Villámcsődület a koraszülöttekért

A kenguruzás világnap alkalmából jótékonysági gyűjtést rendeztek Békéscsabán. A Kangatraining Magyarország egy országos „Villámcsődülettel” várta az adakozó kedvűeket. A befolyt összeget a koraszülött osztályok részére ajánlják fel.

A résztvevő anyukák között többen érkeztek koraszülött babával, ezért is tartották fontosnak, hogy a kezdeményezéssel segítsenek a koraszülött osztályoknak.

Nagy Márta babahordozási tanácsadó és kanga-tréner elmondta, a flashmobbal  szeretnék felhívni magukra a figyelmet, és arra, milyen fontos a segítségnyújtás. Remélik, hogy így több embert érnek el a kezdeményezéssel.

Csehi Katalin táncos anyukaként megjegyezte, több mint 1 éve vesz részt kanga tréning edzéseken. A szülés után ezt látta a legjobb mozgásformának, gyermeke és saját maga érdekében is. Nagyon megszerette a kangát, többször vettek már részt hasonló eseményen, ezúttal pedig úgy döntöttek, a jó ügy mellé is kiállnak.

A kenguruzás világnapján országszerte 19 helyszínen táncoltak egyazon időben az anyukák és babáik. Nagy Márta tréner azt kérte, aki csak tud, segítsen. A kangatréning honlapján megtalálható az a bankszámlaszám, ahová folyamatosan várják a felajánlásokat a koraszülött osztályok számára.

 

A hírről készült videó anyagunk:

Megosztás:

Címke: , ,