Újabb adomány a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számára

2017. szeptember 14. 08:24 | Knyihár Mihály

Újabb adománnyal gazdagodott a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány, köszönhető a DAREH Bázis Zrt. igazgatósági tagjainak és vezető tisztségviselőinek. A most felajánlott összeget a mentőautó felszerelésére fogják költeni.

Dr. Csige Gábor úgy fogalmazott, Békés megye az ország egyik leggazdagabb megyéje, mert a gyengébb anyagi körülmények ellenére is 11 hónap alatt sikerült egy koraszülött mentőautóval gazdagodnia a térségünknek.

Az igazgatósági tag elmondta, ugyan a cég még fiatal, de mindenképpen szerettek volna valamilyen formában a kezdeményezés mögé állni, ezért úgy döntött a zrt. vezetése - mint természetes személyek-, hogy ők maguk szállnak be ebbe az egyedülálló gyűjtésbe kezdeményezésbe, és saját családi költségvetésük terhére támogatást nyújtanak az alapítvány számára.

A támogatást a DAREH Bázis Nonprofit Zrt. ötfős igazgatósága, valamint 2 vezető beosztású munkavállalója ajánlott fel összesen 425 ezer forintos összeget az alapítvány számára.

A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumi elnöke megköszönte a támogatást és azt is elárulta, ezt az összeget a mentőautó felszerelésére fordítják majd. Hozzátette, a továbbiakban is várják a támogatásokat, hiszen ezt az autót nem elég megvásárolni és berendezni, működtetni is kell, lehetőleg minél akadálymentesebben.

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed megragadta az alkalmat és  ismét felhívta a figyelmet arra, mindenkit szeretettel várnak szeptember 30-án a Gyulai Várnál egy családi napra, ahol átadják majd a  várva-várt mentőautót is.

 

 

További programok »

FEL