Újra lecsapott a családokra a Kecsap

2024. május 25. 17:29 | Csiffáry Zsuzsanna

Immár második alkalommal rendezte meg szombaton a Kenderföldek Egyesület a “Kecsap”-ot, azaz a Kenderföldi Családi Pikniket. Az egyesület elnöke, Csicsely Gergő a helyszínen elmondta, voltak kihívások a rendezvény megvalósításában, ám mindent sikerült a terveknek megfelelően lebonyolítani.

A Kenderföldek Családi Pikniket Herczeg Tamás országgyűlési képviselő nyitotta meg, aki kiemelte, hogy a rendezvény által nyújtott lehetőségek színesítik Békéscsaba programkínálatát. Meggyőződése szerint a Kecsap is egy olyan esemény, amely javítja a lakók életminőségét. 

 

Fotó: Csiffáry Zsuzsanna/Behir.hu

 

 – Ez a rendezvény több funkcióval bír. Egyrészt a Kenderföldek Egyesület egy jól működő civil szervezet, akik egy nagy sikerű családi nap után megszervezték a másodikat, ami mindenkinek kikapcsolódást jelent. Van itt természetfotó kiállítás, számos színpadi fellépőt láthatunk, illetve egy tudományos szakmai munka ismertetése is a mai nap programjának része. És arról sem szabad elfeledkezni, hogy a Kenderföldek Egyesület és a Zöld14 Egyesület célja más civil szervezetekkel együtt a Kenderföldek térség felvirágoztatása – fogalmazott az országgyűlési képviselő. 

 

Kép: Behir.hu

 

A Kenderföldek Egyesület elnöke kiemelte, hogy 2022-ben rendezték meg először a családi pikniket. Céljuk egy olyan közösségépítő rendezvénysorozat megszervezése volt, ahol minden kilátogató megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Arról már korábban is hírt adtunk a behir.hu felületén, hogy új helyszínen szervezték meg a programot.

 

Fotó: Csiffáry Zsuzsanna/Behir.hu

 

A Sunflower Rendezvényterem közel három hektáros udvarán többek között ugrálóvár, arcfestés, koncert, kézműves standok várják egészen este nyolcig az érdeklődőket. Csicsely Gergő, az egyesület elnöke elmondta: aki az eseményen regisztrál, az a nap végén automatikusan nyereményben részesül a kiosztásra váró értékes ajándékok közül.

 

Fotó: Csiffáry Zsuzsanna/Behir.hu

További programok »

Itthon

FEL