Új vezető tisztségviselőket neveztek ki a Békés Megyei Kormányhivatalnál

2018. december 13. 19:08 | Kovács Andrea

Új vezetőket neveztek ki a Békés Megyei Kormányhivatalnál – többek között erről is tájékoztatta a sajtó képviselőit a kormánymegbízott. Takács Árpád arról is beszámolt, hogy milyen hatósági ellenőrzéseken vesznek részt az ünnepek előtti a hivatal munkatársai.

 

 

Takács Árpád kormánymegbízott bemutatta a Békés megyei kormányhivatal új vezető tisztségviselőit. Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár dr. Gulyás Györgyöt nevezte ki a békéscsabai járási hivatal élére december 15-étől. Helyettese Szabó Viktor lett, aki eddig a kormányablak főosztályat vezette. A hatósági főosztályvezetői teendőket ezentúl dr. Burai Mihály fogja ellátni.

A megyei kormányhivatal vezetői szintjén két jelentős változás történik. A kabinetvezető, a vállalkozói szférából jött Bálint Kornél lesz december 15-étől. Állami főépítésze 2013 óta nem volt a megyének. Ezt a feladatot, a Bács Kiskun megyéből érkezett Gömöri Beatrix látja el december 31-étől.

A kinevezések mellett a karácsony előtti hatósági ellenőrzésekről is tájékoztatott, Takács Árpád kormánymegbízott. Elmondta: az ellenőrzések  alkalmával a fogyasztóvédelmi, illetve az élelmiszerbiztonsági és higiéniai követelmények betartását vizsgálják.  Kiemelte: az ellenőrzések az itt élő emberek érdekeit szolgálják.

Takács Árpád hozzátette: a más hatóságokkal együtt folytatott ellenőrzések már elindultak és eddig csak kisebb szabálysértéseket tapasztaltak.

További programok »

FEL