Címke: Takács Árpád

2023. április 21.
2023. április 14.
2023. március 30.
2023. március 9.

Oklevéllel ismerték el a törökországi hősök munkáját

Áldozatos munkájuk elismeréséül oklevelet adományozott Takács Árpád főispán, a Békés Vármegyei Területvédelmi Bizottság elnöke az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság HUNOR mentőcsapatának Békés vármegyei tagjai számára csütörtökön. A mentőszervezet összesen 17 túlélőt, köztük 3 gyermeket mentett ki a februári törökországi földrengés következtében összedőlt épületek romjai alól.
2023. március 9. 17:01 | Vincze Attila
Tovább olvasom

Átadták az eleki kormányablakot

Ünnepélyes keretek között adták át csütörtökön az új kormányablakot Eleken. A fejlesztés révén nemcsak a helyi lakosság, de a környező településekről érkezők is több mint 2500 féle közigazgatási ügyet intézhetnek. Az átadó ünnepségen György István területi közigazgatásért felelős államtitkár is részt vett.
2023. március 9. 15:54 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. március 8.

Növelnék a vidék népességmegtartó erejét és az agrár szakemberek számát

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem és a Békés Vármegyei Kormányhivatal stratégiai megállapodást kötött annak érdekében, hogy közösen támogassa Békés vármegye dinamikus fejlődését. A legfőbb cél a vidék népességmegtartó erejének növelése, a helyi agrárszakember-utánpótlás biztosítása, a rendelkezésre álló pénzügyi keretek hatékony felhasználása és az agrárium területét érintő képzések további fejlesztése.
2023. március 8. 17:22 | Hidvégi Dávid
Tovább olvasom
2023. március 7.
2022. december 16.

Megerősítette együttműködését a kormányhivatal és az agrárgazdasági kamara

A Békés Megyei Kormányhivatal az elmúlt években kiemelt figyelmet fordított a társadalomszervező tevékenységére, amelynek részeként a megye fejlődését szolgálva széleskörű együttműködést alakított ki kamarákkal, közép- és felsőoktatási intézményekkel, szakmai és civil szervezetekkel. Pénteken az állami szerv megerősítette a 2017-ben aláírt együttműködési megállapodását a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatóságával.
2022. december 16. 16:00 | Hidvégi Dávid
Tovább olvasom
2022. november 9.

Átadták a Békés Megye Védelméért kitüntetéseket

Szerdán tartotta idei második féléves ülését a Békés Megyei Területi Védelmi Bizottság. A grémium döntése értelmében ebben az évben a Magyar Honvédség Parancsnoksága, Kiképzési Csoportfőnökség csoportfőnöke, Antal László dandártábornok, dr. Garay Erzsébet a Békés megyei kollegiális szakmai vezető háziorvos, valamint Kovács Tamás, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója részesült a Békés Megye Védelméért elismerésben.
2022. november 9. 17:10 | Hidvégi Dávid
Tovább olvasom
Régebbi cikkek Összesen 110 cikk, 1 / 8 oldal

További programok »

FEL