Több rendőri intézkedés történt a megyében

2020. május 8. 10:52 | behir.hu

Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Csorváson ittas járművezetés gyanúja miatt, Dobozon pedig garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök

Békéscsabán, a Veres Péter utca és a Tavasz utca kereszteződésében, május 7-én 18 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy másik autónak és összeütköztek. A mentők három nőt és egy férfit könnyű sérüléssel vittek kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök május 7-én 12 óra 15 perc körül Csorváson, a Batthyány utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A csorvási férfit a rendőrjárőrök előállították, majd miután a Békéscsabai Rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett helyszíni bírság megfizetésére is kötelezték az autóst, mert a vezetői engedélyének orvosi érvényességi ideje lejárt, és vezetés közben nem tartotta magánál.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei május 7-én 16 óra 45 perc körül előállítottak két férfit, mert a gyanú szerint szóváltás után összeverekedtek Dobozon, a Vésztői utcában. Mindkét fiatal férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrség garázdaság vétség miatt indított büntetőeljárást ellenük - írja a police.hu.

 

Galéria

További programok »

FEL