Terefere: Tege Antal lesz a következő vendég

2018. május 21. 19:30 | behir

Május 25-én, pénteken 17 órától Tege Antal, a Jókai Színház Gálfy Gyűrű Díjas színművésze lesz a Terefere vendége a Művész Kávéházban. Ezúttal tőle lehet kérdezni munkáról, családról és bármiről, ami az érdeklődőket a művésszel kapcsolatosan érdekli.

A Békéscsabai Jókai Színház vezető színművésze az elsők között volt, aki a színház falai között végezte el a színész szakot a Színitanházban. Kiemelkedő tehetsége és rátermettsége miatt azonnal a színház tagja lett és ma már színészmesterség tanára egykori iskolájának. Nem is akármilyen, hanem rendkívüli pedagógiai érzékkel és nagy szívvel rendelkező tanára. A színészi munka mellett már megcsillantotta rendezői tehetségét is, az általa színpadra állított Edith és Marlene című elődás a 2010-es Rivalda Fesztiválon közönségdíjat nyert. A XV. Magyar Drámaíró Versenyen a legjobb rendező díjával jutalmazták, a következő évben pedig a legjobb színésznek járó elismerést ítélte neki oda a szakmai zsűri. De teltházzal futottak a Mennyország, a Toldi, a Mezítláb a parkban és Az üvegcipő című rendezései is. Jelenleg a Leszállás Párizsban című produkcióban láthatja a közönség.

 

Forrás: jokaiszinhaz.hu

További programok »

Kultúra

A Szeged Trombone Ensemble zenél a gyulai vár tövében

A Szegedi Harsonaegyüttes lesz a Térzene sorozat gyulai eseményeinek következő fellépője július 18-án 16 órától a Várkertben. Ez alkalommal egy másik koncert is lesz a térzene programban. A gyulai PowerBeat Ütőegyüttes 18 órától muzsikál majd ugyanott.
2020. július 13. 00:00
FEL