Kiss Tibor: Nagyon közel áll a szívemhez a csabai színház

2018. január 28. 08:02 | Szendi Rita

Kiss Tibor, Békéscsaba alpolgármestere volt a Terefere vendége a Művész Kávéházban. A Nagyváradon született, gépész - üzemmérnök és matematika szakos végzettségű Kiss Tibor 2010 óta a megyeszékhely oktatási és kulturális ügyekért felelős alpolgármestere.

Mielőtt főállású városvezető lett, mérnök-tanárként tanított a Békéscsabai Központi Szakképző Iskola és Kollégium Trefort Ágoston Műszaki Tagiskolájában 1990 óta, ekkor költözött családjával Békéscsabára. Az alpolgármester elárulta, hogy nagyon sokat jelent neki a Békéscsabai Jókai Színház, a város egyik bástyájának tartja az intézményt. Hozzátette: a színházi előadások mellett három unokája miatt, a Napsugár bábszínház rendszeres látogatója.

– Nagyon meglepett a meghívás. Úgy tudtam, hogy csak művészeket, hírességeket várnak a Tereferébe, úgyhogy nagyon megtisztelő, hogy Kadelka László engem is meghívott. Arról, hogy mi lesz a téma, miről beszélgetünk, nem kaptam segítséget, de nyitott vagyok minden témára – fogalmazott Kiss Tibor, Békéscsaba alpolgármestere.

 

 

További programok »

Itthon

FEL