Szent Mihály napi forgatag a Lencsési Iskolában

2018. szeptember 27. 16:58 | Szabó Rita

Az Egyensúly AE Egyesület a Családok éve program részeként rendezi meg a Szent Mihály napi forgatagot szeptember 29-én, szombaton.

Az esemény létrejöttét az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta, elismerve ezzel az egyesület munkáját – tájékoztatott Schriffertné Lócskai Henriett. A rendezvény a Lencsési Általános Iskola udvarán lesz, ahol számos programmal várják az érdeklődőket. A szervezők koncertekkel, előadásokkal, zenés, táncos bemutatókkal és kirakodóvásárral is készülnek a családoknak.

A program eső esetén sem marad el, ebben az esetben az általános iskola épületében tartják meg a rendezvényt. Továbbá minden kilátogató egy tombolát kap, mellyel értékes ajándéktárgyakat is nyerhetnek – árulta el az Egyensúly AE Egyesület elnöke.

– Két kiemelt programja lesz az eseménynek. Az egyik a 9 óra 50-kor kezdődő "Mutassuk meg Békéscsaba gyermekeit Magyarországnak" program. Az M1 ekkor jelentkezik be innen, a Lencséis iskolából az élő hírfolyamban. Ebbe mi is bekapcsolódunk Békéscsabáról, több településsel együtt. Erre az időpontra minél több családot és gyermeket várunk a rendezvényre. A másik, szintén kiemelt jelentőségű program, az esti tűzszertartás lesz – fogalmazott  az Egyensúly AE Egyesület elnöke.

További programok »

Kultúra

Békéscsaba is csatlakozott az Orgonák éjszakájához

Békéscsaba is csatlakozott az Orgonák éjszakája elnevezésű országos programsorozathoz. Az evangélikus nagytemplomban Alföldi Csaba adott hangversenyt, melynek első darabja Kovács Szilárd Intrada című műve az ország több mint 50 orgonáján egyszerre csendült fel.
2019. július 21. 12:03
FEL