Szent Mihály napi forgatag a Lencsési Iskolában

2018. szeptember 27. 16:58 | Szabó Rita

Az Egyensúly AE Egyesület a Családok éve program részeként rendezi meg a Szent Mihály napi forgatagot szeptember 29-én, szombaton.

Az esemény létrejöttét az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta, elismerve ezzel az egyesület munkáját – tájékoztatott Schriffertné Lócskai Henriett. A rendezvény a Lencsési Általános Iskola udvarán lesz, ahol számos programmal várják az érdeklődőket. A szervezők koncertekkel, előadásokkal, zenés, táncos bemutatókkal és kirakodóvásárral is készülnek a családoknak.

A program eső esetén sem marad el, ebben az esetben az általános iskola épületében tartják meg a rendezvényt. Továbbá minden kilátogató egy tombolát kap, mellyel értékes ajándéktárgyakat is nyerhetnek – árulta el az Egyensúly AE Egyesület elnöke.

– Két kiemelt programja lesz az eseménynek. Az egyik a 9 óra 50-kor kezdődő "Mutassuk meg Békéscsaba gyermekeit Magyarországnak" program. Az M1 ekkor jelentkezik be innen, a Lencséis iskolából az élő hírfolyamban. Ebbe mi is bekapcsolódunk Békéscsabáról, több településsel együtt. Erre az időpontra minél több családot és gyermeket várunk a rendezvényre. A másik, szintén kiemelt jelentőségű program, az esti tűzszertartás lesz – fogalmazott  az Egyensúly AE Egyesület elnöke.

További programok »

Kultúra

Régi képek Méhkerékről

A Régi képek Méhkerékről / Imagini vechi din satul Micherechi című kötetet szerdán délután a Békés Megyei Könyvtárban rendezett, kiállításmegnyitóval egybekötött eseményen mutatták be. A rendezvényen a különleges kiadvány egyik szerzője, a 93 éves Bihari Mihály is tiszteletét tette.
2022. május 18. 19:03
FEL