Prostitúció - Csabán kínált szexuális szolgáltatást a sarkadi nő

2023. május 26. 12:47 | behir.hu

Balesetek sora történt az elmúlt napokban Békéscsabán.

Békéscsabán, a Kisfényesi út és a Körte sor kereszteződésében 2023. május 24-én 15 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A nő súlyosan megsérült.

Békéscsabán, az Erzsébet lakóparkban 2023. május 24-én 18 óra 45 perc körül egy felé közelítő, pórázon sétáltatott kutya miatt hirtelen fékezett, elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit és a felelősség kérdését.

Jogosítvány nélkül, más autójával közlekedett egy férfi 2023. május 24-én, Békéscsabán. A rendőrök a Szarvasi úton állították le. Igazoltatásakor kiderült, hogy a bíróság egy évre, 2023. október 17-éig eltiltotta a járművezetéstől, a kocsit pedig a tulajdonos tudta nélkül használta. A 44 éves békéscsabai férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt és jármű önkényes elvétele bűncselekmények miatt indult eljárás, és a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette őt.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. május 24-én tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vett egy sarkadi nőt, mert Békéscsabán, a Sikló utcában pénzért szexuális szolgáltatást kínált.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. május 24-én szabálysértési őrizetbe vett egy dobozi férfit, mert segédmotoros kerékpárral közlekedett úgy, hogy nincs vezetői engedélye. A rendőrök Békéscsabán, a Széchenyi utcában igazoltatták és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Nem kenyerünk a szemfényvesztés! – látásápolás nyáron

Legyen szó szemcseppekről, vitaminokról, vagy akár napszemüvegekről, a látószervünk a bőrhöz hasonlóan kiemelt és tudatos védelmet igényel. Nyáron intenzíven vigyáznunk kell, amikor a forróság, az UV, a gyakrabban előforduló bulizás, valamint sokaknál a pollen is árt a szemnek.
2024. június 24. 11:45
FEL