Lezáratlan autó kesztyűtartójából lopott pénztárcát, az iratokat eldobta

2023. július 21. 11:15 | behir.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek és bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat állítottak elő a rendőrök.

Békéscsabán, az Irányi utca és a Justh Gyula utca kereszteződésében 2023. július 20-án 16 óra után néhány perccel, személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2023. július 20-án jármű önkényes elvétele és más bűncselekmények miatt őrizetbe vett egy mezőgyáni férfit. A férfi munkatársaival egy kisbuszban utazott, és a busz vezetője megállt Medgyesegyházán, egy boltnál. Mindenki bement vásárolni, csak a 37 éves mezőgyáni férfi maradt a járműben. Ekkor átült a vezetőülésbe és elhajtott a kisbusszal. A rendőrök Kétegyházán tartóztatták fel, onnan állították elő. Kiderült, hogy nincs jogosítványa és a gyanú szerint ittas is volt, ezért több eljárás is indul ellene.

Szarvason, a Kossuth Lajos utcában 2023. július 20-án reggel egy lezáratlan autó kesztyűtartójából kiloptak egy pénztárcát, amiben a pénz mellett iratok voltak. A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 51 éves gyomaendrődi férfit, lefoglalták tőle a pénzt és visszaadták a tulajdonosnak. A tárcát és az iratokat még keresik, mert azokat a gyanúsított valahol eldobta.

Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert motorhajtású kerékpárral közlekedett annak ellenére, hogy az Orosházi Járásbíróság 2022. november 23-án egy évre eltiltotta a járművezetéstől. Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában közlekedett, amikor a rendőrök leállították és igazoltatták.

Forrás: police.hu 
 

További programok »

FEL