Lopott a boltból egy gyulai férfi, tetten érték

2019. augusztus 8. 10:39 | behir

Egy baleset és három őrizetbe vétel a tegnapi nap mérlege a Békés megyei rendőröknél.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2019. augusztus 7-én szabálysértési őrizetbe vett egy gyulai férfit, mert lopott egy boltból. Az üzletben dolgozók tetten érték és értesítették a rendőrséget. A rendőrkapitányság munkatársai a 63 éves férfit lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Okányban, a Bartók Béla utcában, 2019. augusztus 7-én 16 óra 45 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy elektromos kerékpárral közlekedő nő.

Kerékpárlopás gyanúsítottját fogták el a rendőrök 2019. augusztus 7-én, Gyulán. A férfi egy lezáratlan biciklit vitt el a Kossuth térről, amit a rendőrök meg is találtak nála, majd lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak. A 20 éves férfi ellen hasonló bűncselekmények miatt már van folyamatban eljárás, ezért a Gyulai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. augusztus 7-én zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy férfit. A 22 éves békéscsabai fiatalember a gyanú szerint bántalmazott és azzal fenyegetett egy nőt, hogy ha nem ad neki pénzt, elveteti tőle a gyermekét.

Forrás: police.hu

 
 

 

FEL