Lopás miatt kért rendőri intézkedést, de csak a kocsmában hagyta a telefonját

2018. július 28. 09:43 | behir

Lopás miatt kért rendőri intézkedést egy férfi 2018. július 27-én, 19 óra körül Szarvason. Azt állította, hogy nem sokkal korábban, a Deák Ferenc utca és a Vasút utca kereszteződésében ismeretlenek odaléptek hozzá és kivették a kezéből a mobiltelefonját.

A rendőrök felhívták a férfi telefonszámát és egy italbolt pultosa fogadta a hívást. Elmondta, hogy a készüléket a férfi ott felejtette náluk. A telefon tulajdonosa ezek után elismerte, hogy nem mondott igazat, valótlan bejelentést tett, amiért a rendőrök helyszíni bírság megfizetésére kötelezték.

Gyulán, a Vértanúk útja és a Bajza utca kereszteződésében, 2018. július 27-én, 16 óra 40 perckor elesett egy motorkerékpárral közlekedő férfi. Jobbra kanyarodott, eközben vesztette el az egyensúlyát. A mentők a férfit súlyos sérüléssel, csonttöréssel vitték kórházba.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2018. július 27-én őrizetbe vett egy férfit. A 36 éves Cs. Krisztián ellen a Battonyai Járásbíróság kábítószer birtoklása és kényszerítés bűncselekmények miatt folyamatban lévő eljárásban adott ki elfogatóparancsot.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. július 27-én őrizetbe vett egy lopással gyanúsított férfit. A 19 éves békési G. János ellen a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.

 

További programok »

FEL