Baleset Csorváson és Szarvason

2018. január 30. 12:08 | behir

Békés megyében január 29-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Csorvás külterületén, 6 óra után néhány perccel egy személygépkocsi lesodródott az útról, árokba csúszott, majd az oldalára borult. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Szarvason, a Vasút utcában, 11 óra 15 perc körül egy tolató személygépkocsi elütött egy kerékpárost. A nő elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Az Orosházi Rendőrkapitányság január 29-én szabálysértési őrizetbe vett egy orosházi férfit. Személyautót vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság 2018. március 14-éig a járművezetéstől eltiltotta. A 38 éves férfit a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei január 29-én elfogtak egy magyarbánhegyesi férfit, akit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt köröztek. A 20 éves férfit előállítása után gyanúsítottként kihallgatták.

 

További programok »

Itthon

Hétvégén többfelé kell esőre, zárporra, zivatarra számítani

Pénteken még száraz, meleg idő várható, de hétvégén már többfelé várható eső, zárpor, zivatar és erős szél. A hőmérséklet a tartósabban csapadékos tájakon jelentősen visszaesik, de keleten, délkeleten még marad a nyáriasan meleg, 30 Celsius-fok körüli maximum-hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.
19:04
FEL