Baleset Csorváson és Szarvason

2018. január 30. 12:08 | behir

Békés megyében január 29-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Csorvás külterületén, 6 óra után néhány perccel egy személygépkocsi lesodródott az útról, árokba csúszott, majd az oldalára borult. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Szarvason, a Vasút utcában, 11 óra 15 perc körül egy tolató személygépkocsi elütött egy kerékpárost. A nő elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Az Orosházi Rendőrkapitányság január 29-én szabálysértési őrizetbe vett egy orosházi férfit. Személyautót vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság 2018. március 14-éig a járművezetéstől eltiltotta. A 38 éves férfit a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei január 29-én elfogtak egy magyarbánhegyesi férfit, akit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt köröztek. A 20 éves férfit előállítása után gyanúsítottként kihallgatták.

 

További programok »

Itthon

Okos eszközök uralma – digitális önvédelem, tudatosság az internet birodalmában

A Mathius Corvinus Collegium (MCC) soron következő békéscsabai előadásán górcső alá vették a digitális világ térnyerését. Az előadásban kiemelték, hogy az internet miként szippantja be a gyerekeket és a felnőtteket, akik ezáltal elvesztik kapcsolatukat a valósággal. Az előadók hangsúlyozták a digitális önvédelem megvalósítását, illetve azt, hogy miként is lehet elhárítani az internet káros hatásait.
18:02
FEL