Súlyosan megsérült egy 4 éves kisfiú a 47-es főúton történt balesetben

2022. június 10. 10:41 | behir.hu

Békés megyében június 9-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

A 47-es főúton, Körösladánynál egy balra kanyarodó személygépkocsi összeütközött az őt előző autóval - írja a police.hu. A kanyarodó autó két utasa, egy felnőtt és egy gyermek megsérült. A nő könnyű, a 4 éves fiú súlyos sérülést szenvedett. A Vésztő és Körösújfalu közötti úton 18 óra 30 perc körül letért az útról, fának és közlekedési táblának ütközött, majd az út melletti árokban állt meg egy utánfutós személygépkocsi. A jármű vezetője könnyebben megsérült.

 

(Fotó: police.hu)

(Fotó: police.hu)

 

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen június 9-én délelőtt belépésre jelentkezett egy egyiptomi állampolgár. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a vezetői engedélye nem eredeti. A 35 éves férfit előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt eljárás indult ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság június 9-én a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportjának elfogatóparancsa alapján őrizetbe vett egy szigethalmi férfit. Az 55 éves férfit azért keresték, mert járművezetés ittas állapotban bűncselekmény miatt bíróság elé kell állnia.

További programok »

Kék hírek

Miért nem ismerjük a rendőri karjelzéseket?

Múlt csütörtökön karos forgalomirányítás volt Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Dózsa György út kereszteződésénél. Általában rendőr általi forgalomirányítás akkor válik szükségessé, ha meghibásodik a rendőrlámpa, vagy ha a rendőrség munkatársai gyakorolnak. Ezúttal az utóbbi zajlott.
2023. szeptember 26. 18:53
FEL