Közlekedési balesetek, okirat-hamisítás és őrizetbe vétel a megyében

2018. március 30. 16:25 | behir.hu

Békés megyében március 29-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Orosházán, a Csorvási úton, 5 óra 40 perc körül összeütközött két személygépkocsi, majd az egyik jármű kidöntött egy villanyoszlopot. A balesetben az egyik autó vezetője könnyebben megsérült. Békés külterületén, 17 óra 50 perckor egy személyautó letért az útról, árokba hajtott és felborult. A balesetben az autó vezetője könnyebben megsérült, utasát pedig súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők.

A gyulai közúti határátkelőhelyen március 29-én, 5 óra 40 perc körül egy tehergépkocsiban kilépésre jelentkezett két román állampolgár. A Gyula Határrendészeti Kirendeltség rendőrei az ellenőrzéskor megállapították, hogy a teherautó forgalmi engedélyében meghamisították a műszaki érvényesség idejét. A 45 éves M. Gyulát és a 25 éves G. Stefant a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellenük.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2018. március 29-én, 14 óra 15 perckor Mezőberényben elfogtak és előállítottak egy mezőberényi férfit. A 31 éves R. Richárd ellen magánlaksértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, mert előző nap bement egy családi ház udvarára és többszöri felszólítás ellenére sem távozott onnan. A Békési Rendőrkapitányság a férfit bűnügyi őrizetbe vette.

 

További programok »

FEL