A Vuelta bűvöletében: nem volt kedve a sétához, inkább biciklit lopott a férfi

2023. november 8. 13:07 | behir.hu

Aktívak voltak a kerékpártolvajok a napokban.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2023. november 7-én elfogtak és őrizetbe vettek egy dobozi férfit, akinek a Nyíregyházi Járásbíróság sikkasztás bűncselekmény elkövetése miatt elrendelte a körözését.

Kötegyánban, egy ház udvaráról 2023. november 6-áról 7-ére virradóan egy férfi ellopott egy kerékpárt. A volt élettársához vitte, de a rendőrök, miután elfogták őt, lefoglalták a kétkerekűt és visszaadták a tulajdonosnak. A 33 éves férfi más bűncselekményekkel is gyanúsítható, ezért a Sarkadi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Mezőkovácsházáról Kaszaperre akart eljutni, de nem akart gyalogolni, ezért elvitte egy nő kerékpárját egy férfi 2023. november 7-én délután az Árpád utcából, egy bolt elől. Le is tekerte vele a több mint 10 kilométert, de miután a nő észrevette, hogy nincs meg a biciklije és bejelentést tett, a rendőrök rövid idő alatt kiderítették, ki hajtott el vele. A férfit előállították, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult ellene, a kerékpár pedig visszakerült a tulajdonosához.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL