Békéscsabán és Tótkomlóson is kerékpárosok okoztak balesetet

2023. augusztus 4. 12:34 | behir.hu

Két közlekedési baleset, két őrizetbe vétel és egy ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök csütörtökön.

Tótkomlóson, a Szántó utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében 14 óra 30 perc körül elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Ligeti Károly soron 19 óra 30 perc körül egy kerékpáros irányjelzés nélkül kikanyarodott egy személygépkocsi elé. Az autós már nem tudott megállni, elütötte és a férfi könnyű sérülést szenvedett – számolt be róla a rendőrség.

Újkígyóson, a Kossuth utcában augusztus 3-án 19 óra 45 perc körül egy férfi szóváltás után taglóval meg akarta ütni vitapartnerét. A megtámadott férfi az ütéseket ki tudta védeni, eközben könnyű sérüléseket szenvedett. A felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúsítottját a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság augusztus 3-án őrizetbe vett egy medgyesegyházi férfit, mert mezőgazdasági vontatót vezetett úgy, hogy nincs érvényes vezetői engedélye. A rendőrök Medgyesegyházán, a Petőfi utca és a Damjanich utca kereszteződésénél igazoltatták és a szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei augusztus 3-án ittas járművezetés gyanúja miatt előállítottak egy dobozi férfit. Személygépkocsit vezetett, és miután a szonda jelezte, hogy alkohol van a szervezetében, a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

 

További programok »

Kék hírek

Ismerőse banki adataival vásárolt magának telefont a szentesi férfi

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 32 éves büntetett előéletű, különös visszaesőnek minősülő, jelenleg is más ügyből kifolyólag letartóztatásban lévő szentesi férfi ellen, aki bankszámlához tartozó belépési kódok jogosulatlan felhasználásával okozott kárt a bankszámla tulajdonosának.
10:08
FEL