Békéscsabán és Tótkomlóson is kerékpárosok okoztak balesetet

2023. augusztus 4. 12:34 | behir.hu

Két közlekedési baleset, két őrizetbe vétel és egy ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök csütörtökön.

Tótkomlóson, a Szántó utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében 14 óra 30 perc körül elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Ligeti Károly soron 19 óra 30 perc körül egy kerékpáros irányjelzés nélkül kikanyarodott egy személygépkocsi elé. Az autós már nem tudott megállni, elütötte és a férfi könnyű sérülést szenvedett – számolt be róla a rendőrség.

Újkígyóson, a Kossuth utcában augusztus 3-án 19 óra 45 perc körül egy férfi szóváltás után taglóval meg akarta ütni vitapartnerét. A megtámadott férfi az ütéseket ki tudta védeni, eközben könnyű sérüléseket szenvedett. A felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúsítottját a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság augusztus 3-án őrizetbe vett egy medgyesegyházi férfit, mert mezőgazdasági vontatót vezetett úgy, hogy nincs érvényes vezetői engedélye. A rendőrök Medgyesegyházán, a Petőfi utca és a Damjanich utca kereszteződésénél igazoltatták és a szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei augusztus 3-án ittas járművezetés gyanúja miatt előállítottak egy dobozi férfit. Személygépkocsit vezetett, és miután a szonda jelezte, hogy alkohol van a szervezetében, a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

 

További programok »

Kék hírek

FEL